joi, 11 iulie 2013

Consultanta nutritionala- moft sau necesitate?

De cum apare un nou concept, un nou trend, parerile se impart rapid in doua sau chiar mai multe directii. Unii ridica in slavi ideea si punerea ei in practica, altii denigreaza totul chiar si cand nu detin suficiente informatii,
doar de dragul de a parea priceputi in domeniu. Totusi, nu cred ca este un lucru foarte rau aici. Faptul ca oamenii se impart in directii diferite, ca isi dau cu parerea, consider ca este un lucru bun, care ne poate ajuta sa selectam ceea ce este bun si ceea e nu este bun, sa asezam totul in categorii diferite. Asa suntem provocati sa ne informam, sa cautam detalii si sa alegem ceea ce ni se potriveste.
De curand a aparut si in Romania conceptul de dieta personalizata si consultanta nutritionala, despre care putini stiu exact ce inseamna. Rolul nostru, al celor care raspandim in online informatii, este sa oferim tuturor cat mai multe detalii, pentru ca oamenii sa fie la curent cu ceea ce i-ar putea ajuta.
Pana mai ieri ne uitam cu mila in curtea vecinilor de peste ocean, gandind ca noua nu ni se poate intampla sa devenim obezi, sa ne vedem copiii bolnavi din cauza alimentatiei neadecvate. Dar iata ca s-a intamplat! Din cauza sedentarismului, a vietii traite in graba, a mancarurilor despre care stim multe si de fapt nimic, a bolilor care se insinueaza pe nesimtite in organism, din toate aceste motive descoperim intr-o zi cu stupoare ca nu mai suntem atat de sanatosi pe cat ne imaginam.
Imediat intelegem ca nu este un moft consultanta nutritionala, ca a devenit o necesitate a zilelor noastre tot mai aglomerate, dezorganizate si traite in graba. Avem nevoie de specialisti care sa ne spuna, fiecaruia in parte, in functie de stilul de viata si de metabolism, ce, cum si cat sa mancam, cum sa ne ordonam viata pentru a trai cat mai mult si mai bine. Specialistii Slim Duo Forte ofera primul sistem de consultanta nutritionala implementat in Romania, sistem ce poate fi accesat si online, la preturi foarte mici si cu rezultate vizibile imediat, dupa cum s-au convins deja cele peste 4000 de persoane care au apelat in primele luni ale anului 2013.
Nu uitati! Daca aveti probleme cu pofta de dulciuri sau de mancare, cu modul de viata dezordonat si tranzitul intestinal va este lent, nu ezitati sa consultati un specialist nutritional Slim Duo Forte, care va va oferi toate sfaturile de care aveti nevoie!

Un comentariu:

  1. Dragele mele! Sunt contra pastilelor de slăbit pentru că pentru o perioadă am fost un exemplu de ambiţie: fitness, aerobic şi mâncat puţin. Nu ştiu cât de sănătos dar puţin. Ei, bine nu credeam să apuc ziua cu kilograme in plus. Dar a venit! Împreună cu altele...dar a venit! Coincidenţă sau nu cu acest articol de o săptămână am făcut comandă la acest produs- Mi-au trimis si un formular pentru consultanţă nutriţională personalizată. Indolentă nu l-am folosit! Produsul da! Şi e super ok. Chiar dacă timpul pare scurt. Mai vorbim! Curând!

    RăspundețiȘtergere