miercuri, 4 septembrie 2013

Black friday

Am primit zilele trecute un cadou neasteptat de la o fata cu care nici macar nu am o relatie foarte stransa de prietenie. Sau poate ca nu mi-am dat eu seama, pentru ca darul pe care mi l-a facut dovedeste ca ma
cunoaste foarte bine, ca stie ce imi place si ce nu imi place, ce imi trebuie si ce nu imi trebuie. M-am bucurat si i-am trimis mii de multumiri, dupa care am ajuns sa ma intreb cand am facut eu ultima data un cadou cuiva, fara sa fie ziua sa de nastere, fara sa fie un eveniment oarecare.
Asa mi-am dat seama ca a trecut mult timp de cand nu m-am gandit sa mai pregatesc un cadou oarecare pentru cineva. Nici macar familiei mele. Ce se intampla cu mine? Cand m-am lasat acaparata de probleme si de activitati in care cadourile facute fara o ocazia speciala nu au ce cauta? Mi-a trecut prin cap imediat ideea ca soacrei mele nu i-am oferit nici macar o floare intr-o zi oarecare, fara semnificatie.
Si cum am auzit-o chiar zilele trecute ca ar vrea sa isi schimbe ceasul, ca i-ar placea un design modern si un ecran mai mare, dar deocamdata nu isi permite sa achizitioneze asa ceva, mi-au sclipit ochii si mi-am spus ca acesta ar putea fi momentul ideal in care sa o surprind si sa ii arat ca imi este draga, ca un cadou poate veni oricand si ca cele mai placute sunt cele venite fara o ocazie speciala.
Sigur, nici pe mine nu ma dau banii afara din casa si oricum, traind in Romania am invatat sa profit de orice promotie, de orice gratuitate, de orice reducere. Si cum soacra mea nu se gandeste ca in viitorul prea apropiat sa isi cumpere un ceas, desi si-ar dori, poate ca si eu mai pot astepta putin, pentru a putea profita din plin de reducerile ce vor avea loc in curand, in perioada cunoscuta sub numele de black friday.
Ceasul vazut de mine pe acel site are toate caracteristicile pe care si le-ar dori soacra mea: are ecran mare, cu discuri rotative ce determina schimbarea imaginii la fiecare minut, are un design modern, pentru ca a fost conceput in principal pentru tineri (ok, ok, nici soacra mea nu e batrana!), este produs in Danemarca si are componente japoneze. Problema este ca a vaut si baiatul meu aceste ceasuri si ma tot intreaba cand am de gand sa ii cumpar unul. :)
Cu atat mai mult am motive sa mai astept putin si sa cumpar totul cu reduceri semnificative, chiar daca stiu ca de Black Friday este bataie mare pe absolut toate produsele scoase la vanzare, ca lumea se inghesuie sa cumpere orice produs care are un pret bun, de la carti si pana la masini de spalat. De ce nu as profita si eu, pentru a le face o bucurie neasteptata celor dragi mie? Voi va folositi de conceptul Black Friday pentru a face cumparaturi cu pret redus?

3 comentarii:

  1. Nu. Reduceri vor fi tot timpul. Dar sunt chilipiruri pentru cunoscători. Cum te gândeşti tu la soacra ta? Portofel, ceas? Nu-i rău! Apropo, informaţia ta vine la fix. Uitasem de black friday. Tot timpul o sar...

    RăspundețiȘtergere
  2. Black Friday mi se pare un concept interesant si profit si eu de el in functie de banii din buzunar:))

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu ma pasioneaza - si nu pentru ca banii imi dau suturi ca n-au loc de mine-n casa! Nu-mi place inghesuiala! Nu-mi place si pace! Apoi... ce sa cumpar "la reduceri"? Se reduce pretul la ceea ce "iese din moda" pentru a lasa loc "noutatilor de sezon". No! C-am scris-o si pe asta! De parca as fi genul care e in "trend" :)) "La reduceri" e un fel de cafteala, ca si cum arunc dulailor un os in praf si ii privesc cum se incaiera si se acopera cu praf... :) Categoric, nu! :)

    RăspundețiȘtergere