luni, 9 septembrie 2013

Zbor spre înalt!

Zbor spre inalt! Dar asigurare medicala am? În clasicul joc ciclic, natura m-a învăţat că atunci când ceaţa se risipeşte, când astrul solar urca îndrăzneţ pe cer, totul în jur se luminează şi se încălzeşte, lăsând impresia că lumea e bună, e dulce, moale şi roz.
Poate că este sau nu este adevărat, însă cui îi pasă de adevăr atunci când gândurile prind aripi şi dau să zboare spre înalt? Cine sunt eu, să frâng aripile ideilor ce stau să se nască?
Tot de la natură am învăţat că întotdeauna supravieţuieşte cel mai puternic, cel care este cu adevărat dornic să-şi ducă mai departe genele, cel care are instinctele cu adevărat dezvoltate. Vreau să îmi dovedesc puterea? Vreau să învăţ ceva? Vreau să îmi testez limitele? Poate că a sosit momentul să mă mobilizez, să las instinctele să preia puterea, să las gândurile să zboare spre înalt.
Am ajuns deja la concluzie? Să mai amân puţin clipa? Să scriu despre zilele toamnei trecute, zile în care tânjeam să fac articole pe un anumit subiect, pentru că tema era ofertantă, iar ceea ce găseam pe la unii prin online mi se părea nepotrivit sau chiar jenant? Să scriu despre frământările acestui început de toamnă, când am aflat că mulţi dintre prietenii mei vor să scoată peniţele la luptă?
Oare să recunosc faptul că inspiraţia ca aliat a fost ca un preludiu al dragostei ce mă atrăgea cu magnetismul ei spre această luptă ce se anunţă grea şi palpitantă? Oare şi-a dat cineva seama atunci că aveam nevoie doar de un ghiont pentru a-mi anunţa prezenţa şi dorinţa de a scoate peniţa la luptă? Poate că pun prea multe întrebări. Poate că timpul şi inspiraţia nu-mi vor fi mereu aliaţi. Poate că aşa încerc să ascund teama de puternicii adversari cu care mă voi confrunta în competiție.
Poate aveam nevoie doar de nişte fraze oarecare pentru a ajunge la final de articol. Poate am vrut să văd dacă peniţa-mi zgârie foaia sau lasă urme caligrafice pe ea. Cine să ştie adevărul? Cui îi mai pasă de el, atunci când gândurile prind aripi şi dau să zboare spre înalt? Cine se-ntreabă de motive, ştiind că mă aşteaptă Claudia în arenă, că am primit câte un ghiont de la maestrele cuvintelor şi necuvintelor, Sorana şi Alma?
SuperBlog 2013, iată-mă! Acesta este răvaşul pe care ţi-l aduc în dar acum, când îți bat la poarta înscrierilor!


18 comentarii:

  1. Eram sigura ca despre asta e vorba,de la primele randuri :) O sa te bati (si) cu mine,dupa ce m-ai invins la rochia aia de la Danone, e clar ca nu mai am nicio sansa :)) (ca altfel aveam,clar,la cei 200 sau cati ori fi de bloggeri :D ). Eu n-am gandit mult cand m-am inscris,adica deloc,a fost un impuls.Hm... :D

    Bafta dara, dar sa zic asta e ca si cum as da castraveti gradinarului :)

    PS. De ce ai un alt blog,renunti la primul,mergi in paralel? Vrei anonimat? If I may ask...:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Irina, nu exagera! Nici acum nu stiu ce am scris in plus fata de ceilalti pentru acea rochita! :)))
      Voi concura cu acest blog, dar voi incerca sa scriu si pe celalalt ca si pana acum. Asta inseamna ca e musai sa imi pregatesc inca de pe acum cateva articole.
      Bafta sa ai si tu!

      Ștergere
    2. Si totusi,de ce ti-ai mai facut un blog? Intreb, ca eu am avut mai multe si le.am adunat intr-unul,si m-am gandit atunci destul daca o fi sau n-o fi bine asa.De asta m-ar interesa si motivatia ta,sa-i zic asa...

      Ștergere
    3. L-am pregatit cu gandul sa scriu in el ceea ce nu voiam sa scriu pe .ro, insa mi-am dat seama ca ar fi prea complicat, ca ar trebui mereu sa ma deconectez, ca sa nu imi apara numele si am renuntat la idee. Acum sper doar sa il indrageasca nenea google, sa pot scrie advertoriale pe el, ca tare imi mai place sa fumez si tare s-au mai scumpit tigarile. :)

      Ștergere
  2. Wow!Îţi faci daruri anticipat? Sau poate-ţi face Superblog unul la final. Acum să mă ierte ceilalţi, îi susţin, nu zic nu, le urez succes..dar ţie îţi ţin pumnii chiar de-ar fi să nu mai scriu şi să fac nimic altceva. Nu mă prea prind eu cu ce se mănâncă minunea asta, chiar dacă mi-ai explicat dar pe tine te văd câştigătoare. La curaj eşti sigur...iar cu talentul şi tenacitatea ta eşti adversar redutabil. Păzea, Superblog...apare Vienela! Baftă!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. As vrea eu sa vad ceva de la SuperBlog la final, dar cand ma uit la Dana Lalici, la Alma... imi dau seama ca nu sunt prea mari sansele. Tare mult mi-ar placea sa participi si tu, Adi! Este un bun exercitiu...
      Iti mai explic daca e necesar, iti spun tot ce stiu si va fi Claudia care te poate ghida pas cu pas, daca eu nu reusesc.
      Te imbratisez!

      Ștergere
    2. Poate la anul, draga mea! Anul ăsta eşti favorita mea! Le iubesc pe fete dar tu eşti familia mea! Şi oricum...nu strică să ştiu regulile! Apropo, când începe concursul?

      Ștergere
    3. Concursul va incepe pe 1 octombrie. Ai timp destul sa te linistesti si sa te decizi. Ne vom tine de mana si vom suferi impreuna cand inspiratia va refuza sa vina, cand oboseala isi va spune cuvantul si ne vom lauda impreuna cu reusitele!
      Orice ar fi, eu te iubesc si iti multumesc pentru tot ceea ce imi oferi!

      Ștergere
    4. Vienela, esti prea modesta dupa parerea mea. As vrea sa fiu si eu la fel de optimista ca si tine in ceea ce ma priveste. In plus, sa stii ca pe langa premiile pentru finalisti ( cash) , mai sunt premii individuale, pentru fiecare proba, in produse. Eu am castigat la superblogul trecut un voucher jolidon (oferit tuturor participantilor) si unul nemira pentru locul 3. Acum sunt mai multe probe si pe urma sa stii ca foarte mult conteaza si exeprienta scrisului pe blog, pe care tu o ai din plin.

      Ștergere
  3. Vienela, mă bucur sincer că te-ai înscris, chiar dacă într-un fel suntem adversare. :) Și tot sincer îți urez baftă și inspirație maximă!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiam eu ca mai este cineva printre prietenii mei de care trebuie sa ma tem, insa nu reuseam aseara sa imi amintesc. Si totusi, ma bucur sa fim impreuna! Bafta tie, Sonia draga!

      Ștergere
  4. Bun venit in SuperBlog, Vienela! Suntem foarte bucurosi ca ni te-ai alaturat. Iti multumim pentru participare si iti dorim succes! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Succes la SuperBlog, Vienela! :)
    Si inspiratie de asemenea!

    RăspundețiȘtergere
  6. Uau! Pana la acest moment, mie mi-e cel mai simplu sa sustin pe cineva! :) Habar n-am despre ce scriu aici! :)) Habar nu am cum se "face sustinerea"! Habar nu am ce inseamna SuperBlog! Incerc sa ma documentez nitel... sa stiu ce faceti voi aici! Am inteles ca scrieti, practic, reclame... Am inteles gresit?
    Orice ar fi: iti doresc succes, Vienela si sper sa ma ajute "tehnica" si sa te pot sustine corespunzator - in cazul in care trebuie sa comentam la articole sau altele de gen. Sper ca voi afla ceva amanunte despre ce si cum!
    Bafta! de 100 de ori bafta! Inspiratia sa fie prezenta la toti participantii! Neaparat! Pentru ca acesta e farmecul unei competitii de top! Bafta tuturor si cel mai bun sa invinga!
    Ce usor imi e sa scriu, cat timp ma tin departe... :)
    Succese!
    Semneaza: habarnista din tura de noapte!

    RăspundețiȘtergere
  7. Mult succes, Vienela!
    imi place cum te concentrezi inainte de competitie, inainte de a scoate penita la atac

    RăspundețiȘtergere