marți, 28 ianuarie 2014

Bannere pe blog

Nu pot sa pricep din ce motiv am tinut pana acum trei bloguri active fara pic de reclama pe ele, cand altii si le-au umplut pana la refuz, oferindu-si posibilitatea
de a castiga un ban in plus. Dar, dupa cum obisnuieste romanul sa spuna, niciodata nu este prea tarziu sa incepi, iar pentru acest inceput vreau sa ii multumesc Danei, care mi-a deschis ochii.

Am ales cumva la intamplare site-urile carora sa le fac reclama prin intermediul bannerelor de pe blog. Voi vedea cum merge treaba si voi decide ce opresc si ce elimin in functie de acest aspect. Sigur, nu ma astept sa fac vreo avere peste noapte, nu imi fac mari iluzii, asa ca orice leu in plus va fi binevenit. Sa nu imi atrageti atentia ca reclamele nu sunt bine asezate in pagina. Vad si eu, dar acum nu am timp sa fac modificari pe aici, asa ca vor mai sta o perioada intr-un mod dezordonat. 

Daca va trece prin cap sa va cumparati ceva de la eMAG, comodo.ro, magiq.ro, escape sau yellow store, puteti apasa unul din bannerele de pe blogul meu. Nu le-am pus cu gandul la cititorii mei vechi, ci mai mult cu gandul la cei pe care i-ar trimite google. Pe blogul vechi, unde am scris mult pntru mamici, am asezat si bannere ce duc spre magazine cu hainute si jucarii. Nu stiu daca este cea mai buna strategie. Vom trai si vom vedea, nu? Daca aveti ceva sugestii pentru un incepator in ale bannerelor pe blog, va astept sa ma invatati si va raman recunoscatoare. Pana atunci, urati-mi bafta! :)

PS: Inca nu stiu ce banner sa pun pe vienela.ro. Unul singur!
PS2: In ultima clipa am mai adaugat un banner ce duce spre un magazin de produse naturiste, pentru ca tot mai multi oameni (inclusiv eu) cauta asa ceva. Poate fi vazut sub articolul/articolele de pe acest blog.

Un comentariu:

  1. Bravo pentru hotarare, ramane de vazut daca va si da rezultate. Insa, cand ai timp, uite-te un pic la bannerele din partea dreapta, sunt cateva care depasesc linia temei, ai putea, eventual, sa maresti un pic din setari dimensiunea partii acesteia mustar ( nu stiu cu se cheama) ca sa iti incapa bannerele intregi.

    RăspundețiȘtergere