joi, 17 aprilie 2014

Ce mai cumpara lumea pe internet

In sfarsit, incep si romanii sa se acomodeze cu ideea de a cumpara de pe internet, de a scapa de alergatura din magazine, de mutrele acre ale vanzatoarelor, de a actiona ca orice om care se respecta si tine la timpul sau liber. Ce cumpara oamenii de pe internet?
Din micile statistici pe care le-am facut eu, bazandu-ma pe ceea ce vad si aud in jurul meu, Just4girls
 oamenii cumpara cam orice se vinde, daca produsul are recomandari bune si daca se poate finaliza usor comanda.

Se cauta electronice si electrocasnice, se cumpara tot mai multe, mai ales ca la ele se ofera si garantie. Laptopuri, tablete, telefoane, televizoare sau orice altceva v-ar trece prin cap, oamenii comanda tot mai multe direct de pe internet.

La mare cautare este imbracamintea pentru femei, dar si produsele destinate barbatilor si copiilor aduc vanzari tot mai mari magazinelor online. Mi se pare normal ca toata lumea sa fie multumita. Cumparatorul gaseste intotdeauna promotii, reduceri, modele noi, iar magazinele online prospera, putand astfel sa aduca noi si noi tipuri de imbracaminte, pentru toate gusturile si buzunarele. 

Bijuterii! Bijuteriile au un succes enorm. Se vand tot mai multe si, sincera sa fiu, nu e zi in care sa nu vad o bratara frumoasa, un inel elegant, o pereche de cercei care vor sa mi se aseze la urechi. Cum ai putea rezista tentatiei si, mai ales, de ce ai face-o?

Se cumpara cam orice pe internet, de la sosete colorate, alimente, medicamente si pana la masini. Absolut orice este de vanzare isi gaseste cumparator, mai devreme sau mai tarziu. Voi ce cumparati de pe internet?

2 comentarii:

  1. dar din pacate, sunt si dintre cei care comanda si nu vor sa mai ridice produsele pe care le-au comandat, pentru ca s-au razgandit

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este adevarat ca se intampla... Sa speram ca noi nu o vom pati (prea des). :)

      Ștergere