joi, 4 septembrie 2014

Domeniu si web hosting potrivit

Dupa atata timp in online, pot spune cu certitudine ca seriosi si de incredere vor parea intotdeauna cei care, inainte de a incepe sa faca bani cu blogul, site-ul, magazinul detinut in mediul virtual, aleg sa investeasca niste bani. Primul pas pe care orice persoana sau firma trebuie sa il faca este sa caute un nume potrivit pentru viitoarea afacere si sa cumpere un domeniu propriu avand acest nume. Este de preferat sa fie un nume scurt si usor de retinut, caci el se va transforma intr-un adevarat brand in timp,
daca se vor face eforturi in acest sens.

Urmatorul pas ar fi cautarea unui web hosting serios, in asa fel incat blogul, site-ul, magazinul online sa nu cada cand iti este lumea mai draga. Cum stim care este firma potrivita, serioasa, ce ne poate gazdui site-ul in siguranta, in conditii optime? Aici parerile sunt impartite, caci fiecare va lauda firma cu care colaboreaza, daca este multumit de serviciile primite, la fel cum fiecare va avea grija sa duca vestea in online ca firma nu face treaba buna, daca este nemultumit de serviciile primite. Tocmai de aceea, in aceasta lume toti se straduiesc sa ofere ceea ce au mai bun, caci reputatia este foarte importanta si ea poate aduce succesul sau prabusirea.

Una dintre firmele despre care nu am auzit niciodata ceva rau este www.namebox.ro, de aceea o pot recomanda fara teama ca gresesc. O firma serioasa practica o politica de transparenta, are grija ca totul sa fie la vedere, pentru ca fiecare viitor client sa stie de la inceput ce, cat si cum va avea de platit pentru serviciile pe care le va primi. La cumpararea unui domeniu, se va tine cont de faptul ca unele extensii sunt mai bine vazute decat altele, ceea ce face ca si pretul lor sa fie putin mai mare. Deci, veti alege intotdeauna in functie de ceea ce sperati sa castigati, de nevoile pe care le aveti.

Daca intr-adevar va doriti sa faceti treaba buna si serioasa, ideal ar fi sa alegeti (daca numele este disponibil) extensia .ro, cea mai apreciata de catre toti, dar asta nu inseamna ca celelalte extensii ar avea ceva nepotrivit, ci doar ca eu, avand un blog pe .ro, simt ca a meritat fiecare leu investit in domeniu. Gazduirea web vine sub forma de pachete cu diverse optiuni, asa ca puteti alege usor ceea ce vi se potriveste cel mai bine. Pachetele de gazduire contin un anumit numar de GB spatiu de stocare, de trafic lunar, dar si altele, despre care puteti afla detalii intrand pe site.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu