joi, 8 mai 2014

Papusa Draculaura

Probabil cei care nu au copii mici habar nu au ce sunt papusile Monster High, create de Mattel (firma care a scos in lume si papusile Barbie) si, in particular, despre papusa Draculaura. Nici eu nu am stiut pana de curand, dar acum ma simt in masura sa vorbesc despre ele, pentru ca am vazut una dintre ele si m-am docmentat putin intreband-o pe nepoata mea. Desi numele de Monster High
ne duce cu gandul la ceva inspaimantator, aceste papusi sunt de fapt niste simpatice bine imbracate, pasionate de fashion, ceea ce a facut ca fetite din intreaga lume sa le adore si sa viseze la ele, sa le doreasca si iubeasca.

Aceste papusi sunt fii si fiicele unor personaje monstruoase celebre si au o intensa viata sociala, amoroasa si de orice alta natura. Printre papusile Monster high le vom intalni pe Frankie Stein (fiica lui Frankenstein), pe Operetta (fiica fantomei de la Opera), pe Lagoona blue (fiica Monstrului Marilor), pe Cleo de Nile (despre care se spune ca ar fi nepoata lui Nefertiti, iar eu cred ca ar fi fetita Cleopatrei), pe Ghoulia Yelps (fiica unor zombie) si frumoasa Draculaura, despre care va voi vorbi astazi, tocmai pentru ca pare sa fie mai de-a noastra, doar e fiica celebrului Conte Dracula, ce a fost candva doar al romanilor, iar acum face furori in intreaga lume. 

Draculaura este o fetita de ”doar” 1599 de ani si asteapta cu nerabdare sa vina ziua ei de nastere, sa implineasca 1600 de ani. Draculaurei i se mai spune si Ula D (inca nu am aflat de ce). Este vegetariana convinsa, atipica pentru un vampir. nici macar nu suporta sa pronunte cuvantul ”sange” si bine-nteles ca nu consuma niciodata asa ceva. Din cauza ca nu isi poate vedea proiectia in oglinda, niciodata nu stie daca este bine aranjata sau daca hainele ii stau bine. Pentru asta au fost inventate fetitele care sa iaba grija de ea, nu? :)



Are, ca orice fata care se respecta, un animal de companie, pe care il imbraca in roz. Este un simpatic liliac pe nume Count Fabulous. Draculaura adora sa zambeasca, sa rada, sa stea alaturi de bunele ei prietene Frankie Stein si Claudeen Wolf, pe care le incurajeaza ori de cate ori are ocazia. Papusa Draculaura vine la pachet cu o poseta interesanta, de care fetitele se indragostesc imediat. Bine-netels ca parintii trebuie sa aiba grija in primul rand ca varsta copilului sa fie de peste 6 ani, atunci cand se decid sa le ofere una dintre aceste papusi cadou.

Daca doriti sa aflati mai multe despre papusile din seria Monster High, daca doriti sa ascultati muzica antrenanta si sa faceti o bucurie fetitei voastre, urmariti videoclipul de mai jos, intrati pe linkul de la inceputul postarii si dati urgent comanda pentru cel putin una dintre fiicele celebrilor monstri de altadata, care sunt atat de frumusele si adorate de fetitele din intreaga lume. Eu planuiesc sa ii comand nepoatei mele, care a implinit de curand 11 ani, intreaga serie de Monster High, si sper ca asta sa o faca cu adevarat fericita. Voi cand ati cumparat ultima data o papusa unei fetite?


3 comentarii:

  1. hello...de unde ai stiut de acest videoclip??l-ai cautat pe you tube? eu am gasit unul cu o fetita care isi arata colectia imrepsionanta de papusi...dar al tau imi place mai mult

    RăspundețiȘtergere
  2. aceste papusi sunt o idee buna de cadou cand mergi la aniversarea unei fetite. Sunt sigura ca orice fetita ar fi incantata de un asemenea cadou

    RăspundețiȘtergere