miercuri, 20 august 2014

Vacanta in Grecia si premii generoase

Vrei sa iti faci vacanta in Grecia? Vrei sa te bucuri, timp de o saptamana, de soare, de valuri, de tot ceea ce inseamna o vizita in aceasta tara, leaganul antichitatii, una dintre cele mai frumoase tari ale lumii? Ai senzatia ca totul este impotriva ta si ca nu ai fonduri suficiente pentru a-ti oferi un asemenea sejur? Iti vand un pont in legatura cu Summer Black Week:

Cumpara produse din promotia 1+1 Gratis in perioada 21-27 august si intri automat in tragerea la sorti din data de 1 septembrie, ce iti poate aduce o excursie pentru 2 persoane, timp de 7 nopti, in Grecia. 




Esti blogger si visezi sa castigi un premiu in bani, un premiu prin care sa iti fie recunoscuta valoarea si care sa iti aduca noi cititori? Ti se ofera aceasta sansa:

1. Scrie un articol de minim 300 de cuvinte si anunta cat mai multi prieteni despre campania Summer Black Week

2. Pune in articol o mentiune la promotia 1+1 Gratis si la Campania Summer Black Weekcu link catre lenjeriipat-outlet.ro ( linkul poate fi pe cuvintele 1+1 Gratis sau campania Summer Black Week)

3. Pune pe blog widget-ul Summer Black Week pe perioada de desfasurare a concursului de luna aceasta (il poti lua de aici)

3. Inscrie articolul in Concurs AICI: INSCRIE UN ARTICOL

Ca de obicei avem premii substantiale, pentru a va motiva participarea si implicarea!

Premii GARANTATE:

Toti participantii vor primi un voucher de 50 de lei pentru cumparaturi pe lenjeriipat-outlet.ro, dar cei mai buni dintre ei vor fi recompensati suplimentar cu PREMII CASH, dupa cum puteti vedea aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu