joi, 11 septembrie 2014

Piese auto

Unchiul si masina tunata. Dupa ce si-a tunat masina si mi-a aratat-o am devenit curios cum a procedat la aceasta realizare.  Pana sa-mi spuna cum a procedat la tunarea masinii si-a aprins o ti
gare. Obiceiul lui de cand il stiu. El isi aprinde tigarea aproape mereu. Cand intra in casa,cand iese din casa etc. Parca ar fi iubirea vietii lui tigarea. Mai intai a inceput cu aspectul exterior. Sa-si schimbe culoarea masinii, jantele, grila masinii, farurile etc. Voia ca grila sa fie fara emblema. Dar intr-un final a gasit-o si pe aia. Dar tot la un magazin diferit de celelalte. Parca a avut ghinion in gasirea piselor la un singur magazin. A umblat prin tot orasul si nu le-a gasit toata intr-un loc. Apoi si-a modificat toba. Si-a pus o toba sport. Avea de gand sa fie cat mai moderna. Sa arate cat mai frumos pentru el. Spatele a fost destul de dificil sa gaseasca o idee cum sa-l faca. Asa ca s-a gandit sa-i faca un spate cat se poate de micut si nu prea ridicat.
Apoi a trecut la aspectul interior. Sa-si schimbe bordul, scaunele, ceasurile, etc. Mi-a povestit si despre tunarea motorului, dar insa din acest lucru nu am inteles nimic. Nu am cunostinte despre motor. Dupa parerea mea ce-a mai cunoscuta piesa de care mi-a spus el si despre care stiu cate ceva sunt jantele si bordul masinii. Dar dupa aceste modificare a aratat superb masina lui.
Mi-a spus ca abia a gasit piesele necesare. Se ducea intr-un magazin gasea o piesa. Se ducea la altul gasea alta piesa. Nu gasea nicaieri toate piesele. Pana s-a enervat, s-a dus acasa, si-a aprins o tigare  si a dat drumul la pc. Stand el si cautand vreo 30 de minute pe site-uri, a dat peste un site pe care avea toate piesele necesare lui. Atunci aproape ca a urlat de bucurile. Parca era un copilas de 2 ani care, cand ii aducea mamii bobo era in culmea fericirii.
Insa mama lui nu a fost asa de fericita ca si el cand i-a vazut masina tunata. Ea a spus ca nu trebuia sa o faca in halul ala sport ca nu i se potriveste deloc. I-a tinut o groaza de timp teorie. Eram si eu in camera cand a pornit acest conflict, dar cand am vazut cum decurge situatia am iesit din camera si am plecat. Dar pana la urma a convins-o si pe mama lui sa fie multumita de masina modificata.
Motorvip.ro_tuning_auto Tuning Auto - MotorVip Daca va descurcati cat de cat cu engleza va las aici un link in care puteti afla mai multe despre tuning http://en.wikipedia.org/wiki/Tuning

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu