joi, 9 octombrie 2014

File din jurnal - Go Fun Yourself


Motto - Copilul râde:

"Înţelepciunea şi iubirea mea e jocul".

Tânărul cântă:
"Jocul şi înţelepciunea mea e iubirea".
Bătrânul tace:
"Iubirea şi jocul meu e înţelepciunea".


File din jurnalul Vienelei - „Go Fun Yourself”

27. 09. 2013. Stau alaturi de M. in statie si bat nerabdatoare din picior. Il privim amandoua pline de speranta. Ochii lui verzi, migdalati, stau fixati pe rabla de un albastru metalizat, parca intrebandu-se daca sa ii tulbure sau nu letargia in care pare cazuta. Stiu, din experienta celor 18 ani de viata, ca vocea-mi calda, zambetul inocent si pieptul generos au o fantastica putere de convingere asupra baietilor. Poate reusesc sa il induplec. Suntem grabite, autobuzul tocmai a plecat din statie, iar lui ii arde de glume. Ii vad mana dreapta cum se intinde spre nasturele urias ce imi orneaza bluza. Il atinge cu un varf de deget. Fierb, fierb de nervi. L-as plesni peste mutra asta obraznica. Oare ne mai duce in centru daca ma dau un pas in spate si il cert? Poate ca voi avea si eu masina mea candva si ii voi arata ca te poti purta si altfel cu prietenii... 


04. 10. 2014. Anul trecut pe vremea aceasta imi serbam majoratul, iar astazi fac bilantul a 365 de zile nebune, care au trecut parca intr-o clipire de gene zarita prin camera retrovizoare, lasand in urma amintiri minunate si imbogatindu-mi viata cu o inima ce bate numai pentru mine. Dau pagini inapoi si gasesc in jurnal cuvinte ce arata entuziasmul meu, explozia de bucurie ce mi-a luminat acea prima zi.

04. 10. 2013. Nu pot sa cred! Astazi am trait cel mai frumos moment al vietii mele!
Eram X, o necunoscuta pe care multi si-ar fi dorit sa o descifreze, o fata cu cinci personalitati, X, X-play, X-cite, X-clusiv si X-wave, toate ascunse in noul Aygo, masina ce atragea privirile barbatilor mai ceva decat fusta mulata pe picioarele lungi, decolteul generos sau selfie-urile postate pe facebook. Probabil nu voi sti niciodata daca doreau sa ma cunoasca pe mine, daca ii atragea masina mea, abia primita cadou sau daca eu si Aygo formam cea mai fascinanta pereche. Cert este ca din acel moment au inceput baietii sa roiasca in jurul meu, sa ma invite la film si la plimbare, sa imi aduca flori si sa discute cu mine despre lucrurile care ma pasioneaza.

24. 12. 2013. A nins. Cerul e gri, pamantul alb, atmosfera aproape polara. Imbracate in rosu aprins, eu si frumoasa mea Aygo iesim in centrul orasului sa facem nota discordanta iernii ce s-a instapanit. Ne miscam incet, dar sigur; eu cu genele bine rimelate, Aygo cu luminile de zi cu tehnologie LED. Suntem perechea ideala, tinere, indraznete, fascinante in simplitatea noastra complexa. Suntem inconfundabile in peisaj, oriunde ne-am afla, legate ca-ntr-o sprintara simbioza de smartphone-ul conectat la noul sistem multimedia x-touch. Zambim des, ne lasam studiate si trecem mandre mai departe, de parca nici nu am fi observat privirile admirative. Go Fun Yourself, Vienela! Profita de cei 18 ani, traieste-ti viata la maxim si nu uita ca in fiecare miscare este un strop de viata!



09. 10. 2014. Zilele imi trec cu viteza pe care o prinde Aygo. Parca mai ieri imi atingea F. nasturele urias si uite, azi avem o jumatate an de cand suntem nedespartiti. Jocul si-ntelepciunea noastra e iubirea. Ne condimentam viata cu distractii fel de fel, ne jucam de-a artistii personalizand piesele elegantei mele Aygo, de la spoiler-ul sportiv si pana la stop-urile conturate, de la impresionanta grila in forma de X si pana la consola interioara. Daca ne vom plictisi, vom cere probabil sfatul prietenilor si o vom personaliza dupa imaginatia lor sau poate ca vom alege unul dintre pachetele de exterior si interior pe care Toyota o pune la dispozitia celor ce isi doresc o masina unica. Important este sa ne distram si sa ne atragem toti prietenii la distractie! Go Fun Yourself!

Articolul este scris pentru competitia SuperBlog 2014, dupa o tema propusa de Toyota. 


2 comentarii:

  1. Aha, să înţeleg că Aygo e un aspirator de bărbaţi? :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Are dreptate Radu, credeam ca abordarea asta e destinata exclusiv barbatilor. Misto idee!!!

    RăspundețiȘtergere