miercuri, 24 decembrie 2014

Kit gel uv pentru salon de infrumusetare

Am avut o vecina cu cativa ani mai mica decat mica, o pustoaica ce imi era draga si cu care stateam mult la povesti atunci cand ni se ivea ocazia. Era inca la liceu si invata bine, atat de bine incat toti erau convinsi ca va urma o facultate si va ajunge mare in viata. Va puteti inchipui uimirea noastra la aflarea vestii ca fata nu vrea sa dea la facultate, ci viseaza sa se faca manichiurista, pentru ca este singurul lucru din lume care ii place cu adevarat si pentru ca (dupa cum sustinea ea) este o meserie banoasa, de viitor. Pentru mine, cel putin la acea vreme, o doamna care imi face manichiura este doamna cu manichiura si atat, chiar daca la final, cand unghiile mele arata foarte bine, ii bag in buzunarul halatului banii pe care i-am castigat cu sudoare in cateva zile de munca. 


Dar nu. Pustoaica despre care va povestesc avea viziune si dorea cu orice pret sa isi urmeze visul. A facut un curs de manichiura-pedichiura, s-a angajat la un salon de infrumusetare, si-a adunat in jur o clientela fidela si a pornit pe un drum care a dus-o unde nimeni nu s-ar fi asteptat. A incercat si a reusit sa tina pasul cu absolut toate noutatile din domeniu, iar era internetului a prins-o mai dornica decat oricand sa se documenteze, sa invete, sa se depaseasca si sa le ofere clientelor sale tot ce este mai nou, mai bun si mai frumos in materie de manichiura. Banii castigati la acel sdalon i-a pus deoparte, caci doar asa isi putea vedea visul implinit. 

Si a venit ziua in care si-a deschis propriul sau salon de infrumusetare. Clientele fidele au urmat-o aici, au adus, la randul lor, alte cliente si asa a devenit, incet, incet, cunoscuta si apreciata in intreg orasul. Muncea in continuare, chiar daca avea si angajati pe langa ea. Isi dorea ca toata lumea sa plece multumita din salonul ei de infrumusetare, isi dorea ca aceaqsta infrumusetare sa fie adevarata, nu doar o vorba oarecare, fara suport real. Sa nu va imaginati ca este usor, chiar si intr-un domeniu ce pare lejer, sa tii pasul cu noutatile, sa le oferi clientilor tot ce este mai bun, mai nou, mai frumos. Este nevoie de documentare serioasa, de ambitie, de perfectionare permanenta, pentru ca mereu apar lucruri noi, lucruri ce trebuiesc invatate si puse in practica intr-un mod cat mai multumitor. 

Administrator al unui salon de infrumusetare fiind, e nevoita sa comande cele mai bune si mai noi produse aparute pe piata, sa invete sa le utilizeze si sa faca in asa fel incat fiecare clienta sa fie atat de multumita de rezultate, incat sa o recomande si altora. Asa a invatat sa puna unghii false, sa faca picturi pe unghii si tot asa a ajuns sa comande pentru salonul sau kit gel uv, un kit ce nu ar trebui sa lipseasca din nici un salon de infrumusetare, caci este cea mai moderna forma de a oferi clientelor unghii aspectuoase, pe care acestea sa le etaleze cu mandrie. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu