duminică, 5 aprilie 2015

Lenjerie sexy pentru femei

Avusese intotdeauna dorinta de a-si vedea sotia acoperita doar de o lenjerie sexy, de a atinge acel corp frumos, insa ii fusese jena sa ii spuna, desi putea discuta cu ea aproape orice. Aproape. Nu putea vorbi cu ea despre fantezii sexuale, nu ii putea spune cat de mult i-ar placea sa o vada imbracata in matase si dantela.
 Daca si-ar imagina ca e un pervers, ca are cine stie ce ganduri murdare? Uneori se intreba daca si sotia lui avea vreo fantezie, daca isi dorea ca el sa se poarte sau sa se imbrace intr-un anumit fel in serile cand erau singuri acasa si profitau de intimitatea apartamentului luminat de o lampa cu bec rosu. Dar nu indraznea sa o intrebe si asta il macina... Intr-o zi i-a venit ideea de a incerca sa vorbeasca fara cuvinte. A cumparat o lenjerie sexy de dama care lui ii placea mult si i-a oferit-o sotiei sale cadou.


Ea a facut ochii mari, surprinsa si incredula. Lui ii tremura inima de emotie. Ce va crede? Cum va reactiona vazand ca el i-a cumparat lenjerie sexy pentru femei?
Sotia lui a zambit si l-a imbratisat, apoi l-a rugat sa o astepte in dormitor. A aparut dupa cateva minute, acoperita cu un halat matasos. Sub el se zarea trupul fierbinte si lenjeria sexy ce o punea in valoare si ii destepta lui atatea dorinte. Ce a urmat ramane in dormitorul lor...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu