joi, 9 aprilie 2015

Pagina oficiala jadoris

Pagina oficiala jadoris (clic pe link pentru a ajunge pe site) va ofera toate detaliile necesare in cazul in care sunteti in cautarea unui fotograf profesionist pentru nunta, botez sau orice alte evenimente importante din viata voastra. Acolo veti gasi marturii ale celor ce au apelat deja la serviciile acestei firme, veti gasi fotografii reprezentative care sa va convinga ca merita sa ii alegeti si ca trebuie sa tineti cont de cateva aspecte atunci cand va selectati persoana/firma care sa imortalizeze evenimentele importante din viata voastra. Spuneam mai devreme, un un alt blog al meu, ca un fotograf pentru nunta trebuie sa fie o persoana empatica, o persoana atenta la detalii, un profesionist care sa intuiasca momentele ce trebuie fotografiate, sa fie prompt in decizii si sa poata surprinde esentialul, clipa de amuzament, momentele solemne, tot ceea ce este de fapt important la nunta, la botez, la un eveniment oarecare. 

Trebuie sa stiti ca echipa din spatele paginii oficiale jadoris
are deja un renume in spatiul online, are permanent comenzi venind din intreaga tara (da, nu conteaza unde locuiti sau unde doriti sa va fie facute pozele, echipa se deplaseaza oriunde in Romania), are cele mai bune recomandari din partea clientilor cu care a colaborat pana acum, are un portofoliu impresionant cu care sa va convinga ca sunt cei mai potriviti. Pe langa faptul ca ofera fotografii pentru nunta, botez, aniversari, logodna, maternitate, pagina oficiala jadoris va sta la dispozitie pentru orice fotografii cu tematica, indiferent ce idei nastrusnice va vor trece la un moment dat prin cap. Dupa cum bine stiti, nu este suficient sa ai un aparat foto, chiar si de ultima generatie, adaptat oricaror nevoie, trebuie sa stii si ce sa faci cu el, sa poti surprinde exact cadrul perfect, sa poti imortaliza cele mai intense momente, sa faci in asa fel incat totul sa iasa mai bine decat si-ar putea dori cineva vreodata.

Ce inseamna pentru oameni o fotografie? Ce trebuie sa cintina pentru a fi numita fotografia perfecta? Cred ca fiecare dintre noi poate gasi cateva raspunsuri la aceste intrebari si chiar mi-ar placea ca intr-o zi sa aflu ce gandesc cititorii mei, ce isi doresc de la o fotografie facuta de un profesionist. Dupa parerea mea, o fotografie buna trebuie sa fie in primul rand clara, sa redea exact momentul, sa surprinda si sa trezeasca emotia fara de care o poza ramane o poza, fara nimic deosebit. Am vazut, de-a lungul timpului, mii de fotografii bine realizate, dar care nu spuneau nimic, nu trezeau nimic in sufletul privitorului. Consider ca o fotografie reusita trebuie sa aiba acel "ceva" in plus care sa o faca sa devina de neuitat, poate o umbra, poate o clipire, poate o nuanta a unei culori, poate toate astea la un loc. Daca vreti sa le aveti, apelati cu incredere la jadoris intrand pe pagina oficiala, unde gasiti toate amanuntele necesare. 

Iata o parte din marturia lasata de o persoana care a folosit serviciile jadoris:
"Draga jadorisei, ne bucuram ca v-am cunoscut si ca momentele noastre cele mai frumoase de pana acum au fost surprinse in imagini de catre voi. Sunteti un cuplu frumos si sincronizat profesional, asa ca suntem convinsi ca veti avea un viitor frumos din toate punctele de vedere. V-am recomandat si va recomandam cu drag in continuare..."


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu