sâmbătă, 23 mai 2015

Inchirieri de masini din aeroport Otopeni

Vrei sa afli mai multe despre solutiile care exista cand ai nevoie de inchirieri masini aeroport otopeni? Nimic mai simplu. Este de ajuns sa citesti acest articol si, daca vei considera ca ceea ce spun iti este de folos, sa dai un clic pe linkul de mai sus, pentru a ajunge la firma Evorent, cea care pune la dispozitia celor interesati o gama foarte larga de automobile diesel sau pe benzina, de la autoturisme de clasa compacta pana la SUV-uri, autoturisme cabrio cat si microbus-uri. Trebuie sa stiti ca inchirierea unui automobil de la firma Evorent se face personalizat, in functie de nevoile si posibilitatile fiecarui client, iar perioada pe care puteti inchiria o masina este doar la alegerea voastra. Desigur, ca orice firma care se respecta si isi respecta clientii, Evorent face reduceri substantiale celor care inchiriaza autoturismul pe termen lung, incepand de la o perioada de peste 30 de zile. Rezervarile se pot face direct pe site sau chiar prin telefon, la numarul +40721 777111. Pentru siguranta voastra, a celor interesati de inchirierea unei masini de la aeroportul Otopeni, firma Evorent recomanda pentru perioada de iarna (si nu numai) autoturisme 4 X 4. 

In spatele preturilor practicate de firma Evorent nu exista taxe ascunse. Totul este limpede inca de la inceput, clientul afla imediat ca in pret sunt incluse taxele de drum (asa cum este rovigneta) si asigurarea casco, iar preluarea si predarea autoturismului sunt absolut gratuite pe raza Bucurestiului cat si in Aeroporul Otopeni (Aeroportul Henry Coanda - OTP). Din bun simt, dorind sa ofere clientilor o experienta cat mai placuta si mai discreta, firma Evorent a ales sa nu inscriptioneze in nici un fel masinile din flota de care dispune, asa ca nimeni nu va stii ca sunteti la volanul unei masini inchiriate, daca asta va veti dori. In momentul in care veti prelua autoturismul de la firma, un agent al companiei Evorent va completa, impreuna cu voi, contractul de inchiriere si procesul verbal de predare primire in care vor fi notate toate daunele (particularitatile) autovehiculului. Acest proces dureaza in jur de zece minute si se desfasoara intr-un mod absolut transparent. Nu uitati ca pentru inchirierea unei masini din aeroport Otopeni, de la compania Evorent, veti avea nevoie de un act de identitate si, bineinteles, de permisul de conducere in original. 

Pe toata perioada inchirierii intretinerea autoturismului ramane in sarcina companiei Evorent, reviziile precum schimburile de ulei, cosumabile (placute de frana, filtre) si schimbul anvelopelor, asigurarea autoturismului, taxele de drum, asigurarea Casco etc. Unul dintre avantajele substantiale ale inchirerii pe termen lung este faptul ca nu se va percepe nici un fel de avans, rata lunara fiind singura cheltuiala. Serviciul de inchirieri auto din aeroport Otopeni sta la dispozitia clientilor non stop, 24 de ore din 24, 7 zile din 7. Masinile de inchiriat sunt noi si foarte bine intretinute, ceea ce face ca aceasta experienta sa fie cat mai placuta pentru cei care aleg sa inchirieze o masina din aeroportul Otopeni sau de pe raza municipiului Bucuresti. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu