duminică, 26 iulie 2015

Locuri de munca in Ploiesti si in tara

Multa lume traieste cu nostalgia vremurilor ceausiste, cand orice om apt de munca isi gasea un loc al sau de unde sa primeasca salariu la sfarsit de luna. Astazi observam ca este tot mai greu sa iti gasesti un loc de munca, mai ales daca nu ai pregatirea necesara. Multi se grabesc sa treaca granita spre lumi mai bune si mai sigure, unde au impresia ca umbla pe strazi caini cu covrigi in coada. este adevarat ca unii sunt mai norocosi, mai descurcareti sau pur si simplu mai bine pregatiti si au toate sansele sa razbeasca in lume, oriunde ar merge, insa multi se intorc acasa cu coada intre picioare. Uneori ma intreb daca acesti oameni au epuizat toate posibilitatile in tara lor inainte de a se apuca sa lase casa, masa, familie, prieteni, tot ceea ce cunosc de o viata si sa ia calea grea a strainatatii fara sa aiba vreo garantie ca se vor descurca. Ii intreb uneori si pe prietenii mei daca sunt convinsi ca nu mai exista joburi in ploiesti de le trece prin cap sa viseze la cai verzi pe pereti. I-am inteles pe prietenii nostri de familie cand au plecat, desi el este inginer si ea profesoara, caci stiau sa vorbeasca limba engleza, stiau exact ce au de facut, aveau prieteni care ii sprijineau si la scurt timp dupa ce au ajuns acolo si-au deschis propria firma, o firma care ii tine si astazi in picioare si le aduce in casa bani suficienti. 


Dar nu ii voi putea intelege niciodata pe cei care nu vor sa caute, caci in Ploiesti inca se gaseste de lucru, chiar si pentru studentii interesati de joburi part time. Oameni buni, nu va mai grabiti sa va aruncati cu capul inainte fara sa va asigurati ca bazinul este plin. Cautati intai pe la cunostinte, interesati-va la fortele de munca sau, de ce nu?, direct pe site-ul aptjob.ro, unde ofertele sunt variate si atractive, unde joburile pot insemna chiar si evolutie profesionala si unde sistemul de filtrare este foarte eficient, dupa cum sustin chiar cei care administreaza platforma. "Site-ul aptjob.ro este platforma cu cele mai bune locuri de munca în Bucuresti, avand totodata si o plaja extinsa de joburi si in restul oraselor din tara. Platforma online, specializată în cariere de succes, pune la dispozitie joburi in Business si IT. APTJOB asigură candidaţilor cel mai eficient sistem de filtrare a joburilor și alerte personalizate, având totodată şi o bază importantă de resurse, dedicată dezvoltării profesionale. Dacă îți dorești mai mult decât un job, dacă te gândești la o evoluție profesională, te așteptăm pe www.aptjob.ro. Îți stăm la dispoziție cu experiența celor aproape 15 ani în industria de recrutare și a celor zeci de mii de CV-uri prelucrate și tot atâtea locuri de munca acoperite, în slujba cărora am pus la bătaie știința, expertiza și efortul, din dorința de a construi ceva simplu, eficient și prietenos"

Daca eu nu reusesc saa va conving ca nu trebuie sa plecati din tara pentru a gasi un job bun pe aptjob sau la targurile locurilor de munca in domeniul pe care il stapaniti, poate ca va reusi in doar cateva cuvinte sloganul celor de la aptjob: Vii pentru un job, ramai pentru o cariera!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu