miercuri, 21 octombrie 2015

Blogspot, wordpress sau domeniu propriu?

Probabil multi se intreaba ce este mai convenabil de folosit si mai mult ca sigur inca nu s-a ajuns la un acord tocmai din cauza ca parerile difera. Dupa discutia de acum cateva minute avuta cu un amic, m-am decis sa imi psun si eu parerea, ca sa ma aflu in treaba. Insist de la inceput asupra ideii ca am adunat ceva vechime in online si ca am bloguri atat pe .ro, cat si pe blogspot si wordpress. Voi aminti doar cateva dintre avantajele pe care fiecare dintre aceste platforme le aduce oamenilor care le folosesc.
-blogspot: este extrem de prietenoasa cu incepatorii. Omului i se da mura in gura, poate posta fara batai de cap chiar daca nu se pricepe la partea tehnica a unui blog. Autoritatea paginii creste repede, mai repede decat la oricare alta platforma. Principalul dezavantaj (dupa parerea unora): numele mult prea lung care face sa fie greu de retinut (de exemplu blogul acesta: doaronline.blogspot.ro)
-wordpress: ofera mai multe optiuni de a aranja site-ul (spun specialistii,
desi eu nu am gasit atat de multe incat sa justifice alegerea). atat.
-domeniu propriu (in cazul meu vienela.ro): pot folosi ce tema doresc, pot face orice doresc fara sa dau socoteala nimanui. platesc niste bani an de an, dar am si multe avantaje. despre ele intr-un articol viitor. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu