duminică, 1 noiembrie 2015

Rochii de mireasa

Incepand de la varsta la care joaca inseamna sa ingrijeasca o papusa de parca ar fi copil, fetitele invata ca vine un moment cand vor face nunta, ca acela va fi cu adevarat pasul ce le va trece de la adolescenta la maturitate si le va pune pe umeri alte responsabilitati. Invata, deasemenea, ca la acest eveniment mireasa trebuie sa fie cea mai frumoasa, cea mai eleganta, cea care atrage privirile tuturor si ii face pe toti sa o admire. Multe fetite isi imbraca papusile in rochii de mireasa, le gatesc cat mai frumos cu putinta, le coafeaza asa cum se pricep, le acopera capul cu voaluri fine. Se pregatesc fara sa stie pentru o zi din viitor, ziua cand ele insele isi vor acoperi chipul cu voal, isi vor ascunde trupul in cea mai frumoasa rochie de mireasa si vor zambi fericite alaturi de omul ce le va fi drag. Vor face sute de poze si vor filma fiecare moment important al nuntii (exista pentru o mireasa si momente mai putin importante in timpul acestui eveniment?), pentru a-si aminti intotdeauna de aceasta zi unica. 

Una dintre marile probleme care framanta o tanara viitoare mireasa este, dupa cum spuneam si mai sus, rochia. Nimic nu pare a fi mai greu pentru fata decat sa isi aleaga rochia de mireasa, acea rochie care sa o scoata din anonimat si sa o faca sa straluceasca de fericire. Cele mai multe dintre viitoarele mirese isi cauta inspiratia pe internet si tot de acolo isi aleg modelul dorit. Sa nu credeti ca le este usor. Dintre miile de modele, care este cea potrivita, cea care le va scoate in evidenta si le va pune in valoare? Daca veti sta langa o viitoare mireasa in timp ce isi cauta rochia perfecta, veti avea ocazia de a vedea cat de pretentioasa poate fi o femeie cand e vorba despre propria nunta si propria rochie de mireasa: asta are prea multe paiete, asta are prea putine paiete, asta are trena prea lunga, asta are trena prea scurta, asta are decolteul prea adanc, asta nu are pic de decolteu, asta e prea incarcata, asta e mult prea simpla, asta e prea scumpa pentru bugetul meu, asta e mult prea ieftina, deci probabil are o problema. E atat de greu de multumit o viitoare mireasa!

Probabil acesta a fost motivul pentru care o draga prietena a mea mi-a spus intr-o zi ca as putea scrie pe blog pe acest subiect, ca fetele sa stie ca au tot mai multe optiuni. Mi-a trimis un link si m-a anuntat ca aici pe iliana-atelier.ro am gasit rochii de mireasa bucuresti, daca vrei sa le vorbesti cititoarelor tale, caci e posibil ca aceste modele sa placa macar unei fete si asta sa o faca fericita. Desigur, la cat sunt de frumoase, eu cred ca multe vor fi tinerele care vor alege sa probeze rochii de mireasa de pe site-ul iliana-atelier.ro, daca vor afla ca el exista. Dar daca nimeni nu le spune, ele de unde ar putea ghici? 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu