duminică, 31 ianuarie 2016

Iustin Paraschiv, programator, web designer, blogger

Iustin Paraschiv, programator

De cate ori imi amintesc primele mele zile petrecute prin hatisurile bloggingului, aproape ca ma apuca un fel de rasu' - plansu'. Reusisem sa imi deschid singura un blog pe platforma blogspot, dar mai departe nu stiam incotro sa ma indrept. Toate notiunile legate de blogging imi erau straine si cu cat citeam mai mult pe internet, cu atat ma simteam mai adanc bagata in ceata. Nu stiam pe atunci ca un programator bun, cum este Iustin Paraschiv, m-ar fi putut scoate din necaz si mi-ar fi putut transforma "cel mai urat blog din blogosfera" intr-unul excelent aranjat, care sa dea dovada de implicare, de profesionalism, de simt estetic. Sa fiu sincera, pe atunci nu stiam nici macar ce inseamna meseria de programator. Luptam de una singura cu coduri html, coduri php, teme gratuite, fonturi, linkuri, pingback-uri. Era o lupta pierduta inca din start, acum imi este clar. 


Iustin Paraschiv, web designer

Au trecut patru ani de atunci. Prea multe nu am reusit sa invat. Sa nu va imaginati vreo clipa ca este usor sa te joci de-a web designer - ul, mai ales daca nu ai nici un fel de legatura cu domeniul IT  si daca abia iti amintesti cum se urca o poza intr-un articol de blog. Iustin Paraschiv, pe langa faptul ca este un bun programator, poate ajuta orice persoana care isi doreste sa aiba un blog nu doar functional, dar si cu un aspect placut, care sa nu oboseasca vizitatorii si care sa fie unic, personalizat dupa gustul si nevoile solicitantului. Pentru cei interesati de web design pentru blog / site, las aici un link spre pagina de facebook a lui Iustin Paraschiv. Va va fi usor sa luati legatura cu el pentru prima data, apoi veti putea gasi impreuna solutii pentru a profita de cunostintele pe care acesta le are ca web designer. 

Iustin Paraschiv, blogger, programator, web designer

Iata un om care mi-a atras atentia si pe care incerc sa il prezint si altora in cateva cuvinte. Iustin Paraschiv este blogger, programator, web designer. Daca aveti nevoie de un programator bun sau de un web designer care sa schimbe aspectul blogului / site-ului vostru, Iustin Paraschiv poate fi persoana potrivita. Daca doriti sa aflati mai multe despre bloggerul Iustin Paraschiv, este de ajuns sa intrati pe blogul sau. Veti gasi acolo nu doar diverse notiuni explicate pe intelesul tuturor, dar si un motto ce va va face sa nu il uitati prea curand pe acest om. 

„Programarea in ziua de azi este o cursa intre programatorii care incearca sa faca aplicatii mai mari si mai usoare ca pentru idioti, si universul care incearca sa faca idioti mai mari. Pana acum universul castiga.”

Cu drag,
Iustin Paraschiv"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu