vineri, 29 ianuarie 2016

Lenjerii de pat

Imi spunea cineva ca si-a comandat online niste lenjerii de pat homeX si ca a fost tare multumit de calitatea lor. Pe mine, cuvintele lenjerii de pat m-au dus imediat cu gandul la perioada cand organizam in blogosfera concursuri pentru o alta firma ce comercializeaza asa ceva. Fiecare blogger participant a primit cate o lenjerie de pat, iar organizatorii au fost mai mult decat multumiti de faptul ca au putut citi texte cu adevarat valoaroase. Mi-ar ramas cateva in memorie si ori de cate ori imi aleg de pe internet decoratiuni interioare, ori de cate ori fac patul si schimb lenjeria de pat, imi amintesc de ele. Poate ca intr-o zi voi repeta experienta, daca vor fi si cei de la homeX de acord. Pentru cei care isi doresc lenjerii noi de la homeX, nu pot spune decat ca toate sunt de calitate si ca e nevoie doar de un clic pentru a ajunge pe site-ul homeX. Vor gasi acolo nu doar lenjerii de pat 3 D in toate modelele si culorile posibile, ci si decoratiuni interioare interesante, numai bune pentru aranjarea casei in stil modern. Stiu, poate ca unii dintre voi imi vor spune ca este internetul plin de lenjerii de pat si probabil ca m-as vedea nevoita sa recunosc ca este chiar asa. Dar sa nu uitam ca homeX ofera clientilor sai cateva avantaje de luat in seama:



-calitate superioara a produselor (toate produsele sunt alese cu rigurozitate de la branduri de renume mondial), fiecare 5 % din valoarea unei comenzi sunt returnati in contul clientului (cumparatorului), produsele pot fi returnate in termen de 14 zile, daca din anumite motive clientul nu este multumit, oferta este extrem de diversificata (exista pe site peste 6000 de produse de la branduri diferite - peste 30 de firme de renume), transportul este gratuit la comenzile de peste 300 de lei, orice solicitare isi gaseste raspuns cu cea mai mare promptitudine din partea homeX si nu in ultimul rand, incepand din luna aprilie a anului 2015 homeX a devenit unul dintre magazinele de incredere cu atestare trusted.ro.

"Suntem compania care isi dedica toate resursele pentru a satisface fiecarui client toate nevoile la cele mai inalte standarde, bazate pe o calitate foarte buna a produselor, in conditii impecabile de confort. 
Ne-am dezvoltat in permanenta din dorinta de a satisface cele mai exigente si mai complexe dorinte ale clientilor nostri. O facem din pasiune, iar obiectivul nostru este sa imbunatatim procesele nostre pentru ca tu sa fii multumit. 

In beneficiul tau aducem o gama larga de lenjerii de pat, cuverturi, paturi, pilote, perne si saltele. Ne angajam sa oferim servicii unice prin profesionalismul, grija si responsabilitatea personalului nostru."


Iata cate motive avem sa comandam produse de pe site-ul homeX. 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu