luni, 1 februarie 2016

Nu poti tine pasul cu cel mic? 3 modalitati prin care iti simplifici activitatea ca parinte

Exista atat de multe tipuri de jucarii pentru copii din care parintii au de unde alege. Dar, un lucru extrem de important este de luat in considerare atunci cand se alege o jucarie pentru copil sau un echipament de ingrijire si somn: care va fi contributia sa la dezvoltarea copilului.
Aspectul fizic al jucariei, al patutului de dormit, dar si al altor componente ce tin de igiena, forma, culoarea si textura deternima cat de angajat este parintele in ceea ce priveste educarea micutului si cum va fi cel din urma incantat de ceea ce parintii ii pregatesc pentru crestere. Jucariile de copii sunt de obicei etichetate in functie de unele concepte si anume: pe baza de forma, culoare si dimensiune, jucarii care sunt alese cu grija de catre parinti. Insa, atunci cand se analizeaza starea de somn, activitatea copilului din timpul noptii, ce trebuie sa ia in considerare un parinte?
Esti parinte? Iata ce trebuie sa faci
In primul rand, de la prima zi de viata a micutului trebuie sa iei in vedere un patut pentru copil, care sa fie confortabil, sa se potriveasca nevoilor sale, precum si ale tale. Opteaza pentru un patut la nivelul patului tau, pentru acea saltea stabila, cu fibra puternica din bumbac, care sa ofere confort, sprijin si pozitie echilibrata in timpul somnului. Bebelas.ro iti prezinta o serie de saltele pentru patuturi copii din gama Bertoni, Lorelli Dreamer, Baby Dreams, saltea Relax,
cu o reducere de 15% la oricare dintre modele. Gama de saltele pentru patuturi copii prezenta in mgazinul bebelas.ro se potriveste oricarui copil, mizand pe confort ridicat si pret accesibil. Atat salteaua, cat si husa saltelei se pot spala, se pot detasa si pot fi inlocuite.
Mai apoi, ca si parinte, creeaza un program de joaca pentru cel pic, pentru ca necesita mereu activitati interactive care il aduc mai aproape de tine. In primele luni de viata, copilul distinge sunetele parintilor, sunete pe care le aude, dar si forme, culori in dimensiuni mari. Tot ceea ce copilul simte, aude si pipaie il ajuta in recunoasterea lucrurilor in viitor. Din acest punct de vedere, tot magazinul bebelas.ro furnizeaza o serie de jucarii si jocuri specifice varstei copilului. Patutul si jucariile achizitionate trebuie sa fie confectionate din materiale nepericuloase pentru sanatatea celui mic si nu trebuie sa fie prea mari sau prea mici, pentru a evida unele riscuri de accidentari.
Ultimul sfat pentru parinti in ceea ce priveste parte ludica este dat de interactiunea dintre parinti. Atunci cand mama trebuie sa pregateasca mancarea copilului, tatal trebuie sa fie prezent si viceversa. In felul acesta, copilul are o mai buna cunoastere a parintilor, poate distinge vocile, precum si caracteristicile fizice ale propriilor parinti. Un copil crescut in echilibru familiar, cu jucarii, accesorii de somn si de igiena potrivite este un copil 100% sanatos si armonios.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu