luni, 11 aprilie 2016

Bilete de avion de la o agentie de turism

Mi-am cumparat intotdeauna bilete de avion de la cate o agentie de turism si probabil la fel voi proceda si in continuare, numai ca acum, dupa atatia ani petrecuti in mediul online, sunt mai selectiva si stiu cu exactitate de la care agentie vreau sa imi iau bilete de avion. Important este ca am banii necesari si sa ma decid spre care destinatie vreau sa ma indrept mai intai, ca restul se rezolva cat as spune "clic". Pe site-urile agentiilor de turism poti gasi nu doar bilete de avion, ci si diverse informatii despre circuite turistice, despre destinatii mai mult sau mai putin exotice, despre tot ceea ce poti descoperi intr-un loc, atat in materie de restaurante, baruri, cluburi si alte localuri destinate distractiei, cat si in materie de obiective turistice pentru care tot mai multi oameni se urca in avion si zboara pana in colturile (sic) pamantului. Gasiti circuite turistice ieftine pe site-ul J'info Tours, daca doriti sa vedeti portiuni de lume, sa faceti mii de fotografii, sa va incarcati de bucurie si de istorie, sa admirati peisaje de vis sau pur si simplu sa va relaxati intr-o scurta vacanta departe de griji, de probleme, de tot ceea ce va oboseste in timpul anului.


De cum apare primavara, in mine creste un freamat, simt o nevoie de neoprit de a iesi din casa, de a ma plimba, de a face mii de poze naturii care se deschide spre soare si spre ochii infometati de culoare, Imi vine sa imi intind mainile spre cer si sa zbor, libera de obligatiile sociale, libera de orice gand intunecat, libera sa fac ce vreau si sa merg unde vreau. Chiar, oare incotro m-ar indrepta zborul, daca as avea aripi? Spre un circuit turistic nemaivazut, spre o tara cautata de catre toti turistii lumii, spre un loc pustiu, unde nu a mai calcat in veci picioar de om? E un raspuns greu de dat, mai ales ca la cat sunt astazi de obosita am senzatia ca mai repede as ajunge daca mi-as cumpara bilete de avion de la o agentie de turism decat daca as bate din aripi sa zbor singura. Si apoi, de ce mi-as dori sa fiu singura, sa nu pot spune nimanui ce locuri interesante am vazut, ce peisaje mi-au incantat inima, ce noutati am aflat despre un loc sau altul?

"Are J`INFO TOURS reprezentant local unde merg eu in vacanta?In orice destinatie in lume J`INFO TOURS ofera prin partenerul local asistenta turistica. In anumite destinatii unde calatoresc mai multi jinfoturisti avem delegat un ghid de sejur roman sau ghid insotitor (pentru circuite)."

"Odata ajuns in destinatia vacantei, ce vizite sunt recomandate?Agentul dvs de turism va recomanda cele mai interesante lucruri de facut in vacanta inca de la prezentarea ofertei, in cataloagele noastre gasiti detaliat descrise aceste Must Do. In itinerariile circuitelor noastre s-a tinut cont de valoarea locurilor si monumentelor incluse si de optiunea majoritatii participantilor. Daca doriti vizite speciale si/sau specializate le putem organiza pentru Dvs oricand ne formulati o cerere concreta.
Este bine sa respectati termenul de inscriere intr-o excursie optionala mentionat de agent, de ghid pentru ca sa se poate garanta vizita Dvs - exemplu la Alhambra in Granada rezervarea se garanteaza daca se face cu 3 luni inainte inscrierea ferma.
Recomandam la destinatie sa nu achizionati excursii de la persoane necunoascute, vanzatori ambulanti, agentii fara recomandare pentru a evita surprize neplacute."


"Avem parteneri in toate orasele mari ale tarii: Timisoara, Cluj, Iasi, Bacau, Baia Mare, Arad, Oradea, Sibiu, Ploiesti, Pitesti, Suceava, Botosani, Tulcea, Sf. Gheorghe, Craiova.

Nu ezitati sa ne contactati pe internet la www.jinfotours.ro, Departamentul Corporate Travel.

Pentru a veni in sprijinul oamenilor de afaceri care calatoresc in intreaga lume, agentia noastra a dezvoltat un departament specializat de Corporate / Business Travel - care satisface cele mai exigente cerinte in turismul de afaceri. Acest departament este permanent in contact cu clientii, asigurand asistenta de urgenta 24 de ore din 24.Oferta noastra generala pentru companii:
rezervari la hoteluri din tara si strainatate
bilete de avion orice destinatie
organizari de conferinte, traininguri si intalniri de afaceri
transferuri la/de la aeroport
curse charter
polite de asigurarede sanatate pentru calatorie
catering
organizari de cocktail-uri, activitati de protocol si evenimente speciale
rent-a-car in Romania si in strainatate
excursii in tara si in strainatate
studiu pentru optimizarea cheltuielilor
curierat rapid pentru documente"


Un comentariu: