miercuri, 25 mai 2016

Servicii de transfer aeroport

Cei care au mers macar o singura data cu avionul stiu cat este de complicat sa ajungi la aeroport sau sa pleci de acolo incarcat de bagaje, obosit, emotionat, sa te preumbli asa din masina in masina pana acasa. Eu am facut cateva calatorii cu avionul si intotdeauna am cautat printre cunostinte oameni care sa ma duca la aeroport ori sa ma ia de la aeroport la intoarcere. Am avut tot felul de experiente, cele mai multe dintre ele neplacute in legatura cu orice transfer aeroport otopeni, motiv pentru care m-am decis ca de acum inainte, ori de cate ori voi calatori cu avionul, sa ma folosesc de o firma care ofera servicii de transfer aeroport. Este vorba despre firma Transfero, care dispune de o flota de masini impresionanta, are soferi profesionisti care fac tot posibilul sa duc fiecare calator la destinatie in cele mai bune si mai sigure conditii. Preturile sunt foarte mici, confortul e la el acasa in masinile Transfero, iar calatoriile decurg bine, fara incidente. Chiar si in cazul putin probabil cand se defecteaza vreo masina, Transfero dispune de masini care sa o inlocuiasca rapid, astfel incat timpul de stationare sa fie cat mai mic. 

De exemplu, eu nu am reusit sa gasesc niciodata autobuze otopeni sau microbuze otopeni care sa ofere transport aeroport otopeni pe vremea cand inca nu auzisem de Transfero. Acum stiu ca exista o posibilitate simpla, ieftina si comoda pentru orice transfer aeroport otopeni, asa ca recomand tuturor firma Transfero. Chiar zilele trecute am indrumat o prietena catre dumnealor, caci fata avea nevoie de transport aeroport otopeni pe ruta Focsani - Otopeni. Mi-a povestit apoi ca a vazut multe microbuze otopeni sica s-a mirat ca aceasta firma face curse in intreaga tara cu microbuze si autobuze otopeni - localitatea de debarcare si invers. Retineti acest nume si povestiti si altora: Transfero.

"10 motive pentru a alege TRANSFERO

Experienta
Cel mai important factor in alegerea partenerului de drum este experienta, iar experienta Transfero in domeniul transportului de persoane este de peste 10 ani.

Echipa
Echipa Transfero este pasionata de munca sa, este profesionista si va raspunde rapid la orice sesizare si nelamurire.

Parc auto
Mijloacele de transport Transfero sunt bine intretinute, curate, sunt dotate cu aer conditionat si au tot confortul necesar unei calatorii placute, la cele mai inalte standarde de calitate.

Profesionalism
Soferii angajati pe mijloacele de transport Transfero sunt profesionisti si punctuali, ducand in suguranta calatorii la destinatia finala dorita.

Tarife
Tarifele promovate de Transfero sunt mai mult decat competitive, iar in anumite perioade ale anului gasiti pe site-ul nostru diverse promotii.

Promptitudine
Exista si posibilitatea inlocuirii rapide a mijlocului de transport in cazul putin probabil al unei defectiuni. Nu vei ramane undeva in drum, echipa Transfero actionand rapid si eficient pentru rezolvarea oricarei probleme ivite.

Voucher
Aveti posibilitati flexibile in procurarea voucherului de calatorie Transfero, atat prin partenerii nostri din orasele de imbarcare/debarcare cat si ONLINE.

Reprogramari
Este ok sa te razgandesti. Conditiile flexibile de reprogramare a calatoriei oferite de Transfero fac posibile schimbari pana cu 24 de ore inainte de calatorie.

Confort
In mijloacele de transport Transfero spatiul la picioare si spatiul pentru bagaje este considerabil, iar astfel confortul dumneavoastra este la cel mai inalt nivel.

Sugestii
Transfero urmareste sistematic imbunatatirea conditiilor de calatorie a pasagerilor sai precum si rezolvarea tuturor sugestiilor aparute. Ne poti scrie oricand pe adresele noastre de email."

Daca eu nu va pot convinge, poate reuseste imaginea de mai jos, preluata direct de pe site-ul Transfero. 


2 comentarii:

  1. :)) Zilele acestea caut o firma de gen... dar aceasta nu are legatura Otopeni - BV :( Am cercetat site-ul si n-am gasit. Dar sunt tare utile astfel de firme.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ni s-a intamplat si noua sa credem ca nu exista anumite legaturi, insa am dat telefon de fiecare data pentru a fi siguri. ;)

      Ștergere