marți, 14 iunie 2016

Apartamente 3 camere

Recunoscut ca fiind unul dintre cele mai frumoase orase din tara, Brasov atrage atat turisti, cat si persoane dornice sa se mute acolo, sa inceapa o viata noua intr-un loc cu potential. Apartamente 3 camere Isaran se cauta tot mai des, caci arata extraordinar de bine, sunt proiectate in asa fel incat sa ofere confort maxim si sa dispuna de cat mai mult spatiu efectiv utilizabil. Intotdeauna am considerat ca apartamente 3 camere ar trebui sa aiba in principal familiile cu unul sau doi copii, deoarece astfel pot oferi fiecaruia camera sa, iar cand copiii sunt mici, pot sta intr-o singura camera, parintii in alta, iar livingul sa ramana pentru musafiri, pentru primire, pentru clipele cand intreaga familie se reuneste. Desigur, cei care au apartamente 3 camere Brasov sau oriunde in alta parte in tara pot dispune impartirea camerelor dupa cum le doreste sufletul si dupa cum ii indeamna nevoile. Cei care nu detin inca un apartament, pot incerca sa caute cea mai potrivita varianta la Isaran -Dezvoltator Imobiliare Brasov, cu o amplasare excelenta (pentru cunoscatori, mentionez ca este vorba despre strada principala 13 Decembrie, o zona din care se poate ajunge foarte usor in centrul orasului si spre principalele locuri de interes). 


Locuiti in Brasov, in imprejurimi sau va doriti ca pe viitor sa deveniti brasovean? Nimic mai simplu. Exista dezvoltatori imobiliari Brasov care va pot oferi Apartamente 3 camere deosebite la cel mai mic pret pe mp suprafata utila, iar acest lucru e garantat indiferent daca platiti in transe, prin credit bancar sau prin programul Prima Casa. Dupa cum va puteti da usor seama, datorita pretului foarte mic pe mp, in tomp valoarea acestor apartamente 3 camere Brasov va creste pe termen mediu. Aceste apartamente au un design exterior deosebit, cu un mix de texturi (placare decorativa a fatadei cu piatra naturala) si accente naturale de culoare, izolatie termica si fonica superioara, receptie monitorizata si holuri de acces placate cu granit, avand dimensiuni generoase, parcare langa casa (subterana ai exterioara), supravegheata video 24 din 24 si multe altele. 

"Îţi propunem să faci un prim pas către casa visurilor tale şi să înlocuieşti apartamentul înghesuit al trecutului cu unul ultramodern, elegant şi spaţios, realizat la un nivel ridicat de calitate şi confort. Construim pentru viitor şi ne dorim să fim mereu la înălţimea aşteptărilor tale: aceasta este ideea care ne-a ghidat în dezvoltarea unui proiect unic, ce îţi asigură garanţia calităţii la cele mai mici preţuri posibile.
Pentru că prețul pe mp util la un apartament nou la ISARAN este mai mic decât cel pe mp util al unui apartament vechi.Pentru că structura de rezistenţă a blocului, realizată pe fundaţie tip radier general, din beton armat, oferă garanţia a sute de ani fără griji şi liniştea locatarilor în cazul unui seism.
Bine ai venit acasă, la ISARAN. Uşa noului tău apartament îți este deschisă!"


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu