marți, 21 iunie 2016

Supralegalizare si apostilare

Se intampla cu multi ani in urma, pe vremea cand inca nu aveam acces permanent la internet si inca nu auzisem de Academia de Traduceri, birou de traduceri acum renumit in intreaga tara. Aveam nevoie de Supralegalizare Apostilare a unor documente. Nici nu vreau sa imi amintesc de cat timp am avut nevoie pentru a gasi un traducator autorizat in orasul meu si de tot timpul petrecut prin institutiile statului, pentru a primi acea Apostilare si a beneficia de servicii Supralegalizare. Cel mai tare m-a uimit faptul ca la coada interminabila de la biroul primariei (locul unde se realiza respectiva apostilare) nu era nici macar o singura persoana care sa stie exact ce inseamna acest termen. Nici macar eu, trebuie sa recunosc. Astazi, daca as mai avea nevoie de supralegalizare, de serviciile unui traducator cu experienta sau de o apostila, cu siguranta mi-as indrepta pasii intai catre Academia de Traduceri. La fel as proceda si daca cineva m-ar ruga sa recomand o firma serioasa care sa rezolve rapid si eficient tot ceea ce tine de documente oficiale ce trebuiesc traduse in alte limbi. 


Academia de Traduceri reprezinta mai mult decat un birou de traduceri. Aici exista profesionisti care isi fac meseria cu pasiune, cu implicare totala, oameni specializati pe diferite industrii, oameni care nu se tem sa invete permanent pentru a deveni tot mai buni si pentru a putea oferi clientilor cele mai bune servicii. Totul se desfasoara foarte rapid, calitatea este garantata, serviciile sunt complete, iar raportul calitate - pret este unul excelent. La Academia de Traduceri puteti beneficia de traduceri din / in orice limba si aveti acces la cei mai buni traducatori. De asemenea, puteti beneficia de servicii Supralegalizare si de Apotilare oricand aveti nevoie. De ce sa alegeti Academia de Traduceri? Iata mai jos cateva motive:

"DEPARTAMENT APOSTILĂ / SUPRALEGALIZARE 
Consultanță Juridică Gratuită
Apostilare/ Supralegalizare Documente Originale, Copii Legalizate și Traduceri Legalizate (la Camera Notarilor, Prefectură, Ministerul Justiției, Tribunal, Ministerul Afacerilor Externe etc)
Traduceri autorizate și legalizate în/din toate limbile
Vizarea documentelor comerciale la Registrul Comerțului
Vizarea documentelor la orice minister și autoritate competentă (Ministerul Afacerilor Externe, Ministerul Sănătății, Ministerul Justiției etc)
Vizarea actelor de studii (la Ministerul Educației sau la Inspectoratul Şcolar Bucureşti)
Procură/ Împuternicire pentru Turcia, tradusă și legalizată la Ambasadă (acte mașină, documente de călătorie etc)
Servicii consulare/ Vizare la orice ambasadă (inclusiv Turcia, Egipt, Libia, Maroc, Emiratele Arabe Unite, Brazilia etc)
Livrare rapidă, inclusiv prin curierat național sau internațional"

"Academia de Traduceri oferă servicii juridice complete, vă oferă consiliere gratuită în legătură cu documentele sau traducerile legalizate sau autorizate, care necesită sau nu obținerea apostilare, supralegalizare sau vizare, și care vă pot fi necesare în orice țară inclusiv în țările care au Misiuni diplomatice în România."


2 comentarii:

  1. Foarte fain "organizat" site-ul, si cu informatii de baza si explicatii pe intelesul tuturor.

    RăspundețiȘtergere