marți, 14 iunie 2016

Ventilatoare

Atat de multa lume se vaita de caldura, insa prea putini sunt cei care fac efectiv ceva pentru a o combate. Ventilatoare. Iata unul dintre cele mai ieftine si mai eficiente moduri prin care putem scapa de caldurile naucitoare care deja ne obosesc fizic si psihic. Un ventilator casnic alunga rapid canicula estivala, asta ca tot se apropie momentul sosirii solstitiului de vara (cand va fi cea mai lunga zi din an). Dar ventilatoarele nu sunt concepute doar pentru a alunga caldura din living sau dormitor, ci si pentru a ne scapa de fumul de tigara, de aburul din baie sau bucatarie, de tot ceea ce este nociv intr-o casa. Exista si ventilatoare industriale si tare ma tem ca inca mai sunt patroni care nu se obosesc sa cumpere pentru a le oferi angajatilor confortul termic necesar. Tin minte ca in urma cu niste ani, cel care detine brutaria de langa blocul meu a decis sa faca acest pas si a montat un ventilator industrial in incaperea unde angajatii sai framantau si coceau painea si alte produse specifice. De atunci nu am mai vazut oameni in halate albe iesind in fuga la soare, sa se racoreasca dupa fiecare sarja bagata in cuptor. 


La fel de bine imi amintesc de faptul ca in judetul meu existau candva peste zece sticlarii in care oamenii se coceau, aproape la propriu, vara de vara. Dintre toate, una singura avea dispuse ventilatoare din loc in loc si o perdea de apa care sa aduca putina racoare intr-un loc venit parca din iad. Toate celelalte functionau fara ventilatoarele industriale atat de necesare, fara perdea de apa, uneori chiar si fara sa ofere angajatilor o sticla de apa proaspata cu care sa se hidrateze. Nu stiu daca din acest motiv au disparut, rand pe rand, dar tare mi-ar placea sa fiu combatuta astazi, sa mi se spuna ca nu mai exista in toata tara nici macar o fabrica fara ventilatoare. Se incumeta cineva? 



De ce sa cumparati ventilatoarele comercializate pe http://vollmaxdistribution.ro?


"Vollmax Distribution nu ofera doar echipamente, ci si asistenta tehnica de calitate in toate etapele procesului investitional: consultanta pentru alegerea si dimensionarea corecta a echipamentelor, montaj si service in parteneriat cu colaboratorii nostri Sc Vollmax System Srl si Sc San Ter Srl.

Intregul personal al companiei este format dintr-o echipa de tineri profesionisti, cu experienta in domeniu care sunt pregatiti in orice moment pentru a veni in ajutor cu consultanta si proiectarea celor mai optime solutii pentru necesitatile fiecarui client in parte.

Toate produsele comercializate sunt insotite de certificate de garantie, perioada de garantie difera in functie de producator si este intre 2 si 7 ani. Pentru echipamentele instalate de catre compania noastra, in toata perioada de garantie, specialistii in domeniul service-ului din cadrul companiei Vollmax System Srl asigura o functionare fara probleme a instalatiilor tehnice si se ocupa de revizie, intretinere si verificare permanenta, iar atunci cand este cazul de serviciile de remediere a defectiunilor in cel mai scurt timp posibil. Prin incheiere de contract oferim clientilor nostrii si servicii de post-garantie pentru echipamentele detinute."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu