miercuri, 14 septembrie 2016

Office 365 pentru firme

Office 365 este o solutie la care tot mai multe firme aleg sa apeleze pentru a putea utiliza in siguranta si fara costuri mari aplicatii performante Office, dintre care amintesc aici Word, Excel, Outlook, Skype for Business erc. Office 365 pentru firme puteti folosi de oriunde, insa am pentru cititorii mei un sfat pe care il ofer gratuit: alegeti firma Koding daca doriti servicii de calitate, preturi corecte si cele mai noi solutii de securitate. E bine de stiut ca toti cei care aleg sa utilizeze servicii Office 365 au, dincolo de posibilitatea de a folosi aplicatiile amintite mai sus, acces oricand vor la "intalniri online, documente partajate, email și calendare de business. Toate la o conexiune de internet distanță, prin PC, laptop, tabletă sau telefon mobil.". In plus, Koding ofera Office 365 pentru firme prin intermediul unui abonament, astfel incat povara financiara a unei licente sa nu mai impiedice firmele sa isi desfasoare activitatea asa cum doresc. 

Suma lunara pentru servicii Office 365 este accesibila oricarei firme. Cu un pret care porneste de la numai 60 de bani pe zi pentru fiecare utilizator in parte, orice firma care alege Office 365 de la Koding poate folosi legal software de nivel enterprise atat cat e nevoie, avand astfel acces la cele mai noi solutii de administrare si securitate. 

"Un singur exemplu: firma ta a pierdut un laptop sau un smartphone ? Poți șterge imediat de la distanță datele de pe dispozitiv, pentru confidențialitatea deplină a informațiilor."

"Securitate de vârf pentru datele și e-mailurile tale de business
Cu Exchange Online inclus în Office 365 ai mereu la îndemână cele mai noi emailuri, pe orice dispozitiv: de la calculatorul de birou până la laptop sau telefonul mobil, sincronizate în timp real.
Cele mai noi soluții de securitate, încorporate în Office 365, îți protejează inboxul de spam și malware.
Și, desigur, controlezi cu ușurință toate conturile și grupurile de utilizatori din companie.
Acum întreaga ta echipă colaborează și se coordonează indiferent de localizarea geografică, exact ca și cum s-ar afla cu toții în sediul firmei."

Mie mi se pare (si tocmai de aceea recomand) ca ofera cam tot ce si-ar putea dori o firma prospera in materie de Office 365. Am observat ca exista si un bonus pentru cei care achizitioneaza si implementeaza Office 365 de la Koding: o sesiune de training de utilizare a platformei cu o durată de 4 ore, la sediul cumparatorului. 


"Este în ADN-ul nostru să facem efortul de a găsi, propune și implementa soluțiile potrivite pentru fiecare scenariu al companiei tale."


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu