vineri, 17 februarie 2017

Coroana din zirconiu

Imi povestea o prietena ca a mers la cabinetul stomatologic pentru o plomba si pe masa denstistului a vazut niste coroane zirconiu. Desigur, neavand probleme grave in gura, fata habar nu avea ce este o coroana zirconiu, cand anume e nevoie de dinti zirconiu sau ce preturi au aceste coroane zirconiu. Ea a vazut acolo niste dinti zirconiu pastrati in cutii cu capac transparent si a intrebat cui folosesc. Si medicul a avut rabdarea de a-i explica amanuntit ce este o coroana ceramic pe schelet, ce sunt acei dinti din zirconiu si care sunt problemele dentare care duc la necesitatea de a avea o coroana zirconiu. Nu voi intra in asemenea amanunte aici, mai ales ca primul link din acest articol duce chiar catre clinica la care a fost prietena mea, iar acolo e scris clar, intr-un text lung, cam tot ce ar trebui saa stie cei interesati despre dinti din zirconiu, despre coroane zirconiu, despre avantajele pe care coroana zirconiu le ofera purtatorului. 


Tot pentru amanunte de genul dinti zirconiu (cunoscuti in popor sub numele de dinti de portelan) si coroana zirconiu pret puteti citi ceea ce v-am recomandat eu sau puteti suna pentru o programare la numarul de telefon (021) 9614, de Luni - Vineri 10:00 - 21:00. Clinica Citydent este locul unde orice persoana isi poate aranja dintii indiferent de problemele pe care le are, la preturi foarte bune. Aparatura este moderna, iar medicii dedicati cu adevarat. 


Dezavantajul in cazul celor care semneaza cu propriul nume pe bloguri este ca nu pot scrie chiar orice, ca nu pot barfi in voie fara ca rudele sau prietenii sa se supere. Dar intamplarea despre care vreau sa povestesc astazi e prea "de-a rasu' plansu'" ca sa o tin ascunsa in minte. Chiar daca nu are legatura cu dinti zirconiu, cu coroana zirconiu pret, cu altele de acest gen, eu tot o spun, pe repede inainte. O persoana din apropierea mea a reusit sa isi puna, in urma cu nici un an, o proteza dentara buna, aratoasa, de mai mare dragul. Inainte de sarbatorile de iarna, intr-o dimineata, a descoperit ca proteza dentara nu mai era pe etajera din baie, unde obisnuia sa o lase. A cautat in stanga, a cautat in dreapta, nimic. Proteza disparuta fara urma. Singura explicatie a fost ca unul dintre membrii familiei a atins-o din greseala, aceasta a cazut in vasul de wc, iar apoi a fost trasa apa. Iata cum, intr-un an de zile, a ajuns sa isi faca de doua ori proteza. :))


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu