vineri, 17 martie 2017

vienela.ro

vienela.ro este blogul meu de suflet, locul unde ma pierd si ma regasesc, unde timpul trece prea repede sau prea incet, unde zambetele imi insenineaza orice zi. Nu stiu ce m-as face fara el si chiar nu stiu cum de am putut trai atat de multi ani inainte de a-l avea. Faptul ca internetul mi-a intrat tarziu in viata va ramane unul dintre marile mele regrete, insa tare ma bucur ca am putut avea totusi ocazia de a scrie tot ce doresc in spatiul virtual, ca ma pot bucura de beneficiile aduse de acest secol interesant.
Am multe bloguri, scriu prin multe locuri, insa vienela.ro va ramane intotdeauna blogul meu preferat, locul de unde a pornit totul, locul unde ma intorc mereu, indiferent cat as fi de ocupata, de obosita, de nervoasa, de cine mai stie cum. a invit si pe voi sa treceti pe acolo.
Pe vienela.ro scriu cu tot sufletul, cu inima plina, cu ochii indreptati catre viitor, dar si spre trecut. Scriu despre carti, scriu despre viata, scriu despre animalele mele, scriu despre firmele cu care interactionez, scriu despre povestile care imi bantuie imaginatia, scriu despre oameni si despre mine, in particular.

Scriu pana si despre jucariile mele pe blog. Eh, nu va alarmati si nu radeti inainte de timp. Totul a inceput cu Bruno, un caine plin de energie si foarte jucaus. Vazand ca ii plac jucariile de plus, m-am gandit sa dau o fuga pana la cel mai apropiat second hand. Asa am cunoscut-o pe simpatica Sehașela (second hand - SH - sehaș - Sehașela), o maimutica maronie careia i-am pus si cercei.
Acum Sehasela imi este recunoscatoare si spune oricui e dispus sa o asculte ca vienela.ro este cel mai tare blog din online-ul romanesc si ii invita sa il citeasca. Ia priviti ce nazbatie a facut zilele trecute:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu