joi, 20 aprilie 2017

Hoverboard - un cadou excelent

A fost nevoie de numai cateva zeci de ani pentru ca lumea sa se schimbe complet si tot ceea ce stiau oamenii candva sa para ca nu mai exista, pentru ca astazi lucrurile sa se reintoarca, incet, incet, la ceea ce deplangeau batranii - si anume vremurile cand joaca se desfasura afara, in aer liber. As vrea sa dau astazi un singur exemplu, cel legat de felul in care se jucau si se distrau tinerii si copiii. Generatia cu cheia de gat (copiii crescuti in comunism) isi petrecea tot timpul liber alergand, batand mingea, construind jucarii etc. De cum au avut acces la calculatoare si internet, copiii s-au ascuns in case si rareori au mai fost vazuti batand mingea pe afara. Dar iata ca, odata cu aparitia unor jucarii deosebite, asa cum este celebrul hoverboard, copiii si tineri ies din nou din case, stau in aer liber, se distreaza asa cum o faceau si parintii lor sau chiar mai bine. 

Un hoverboard poate fi utilizat atat de catre copii, cat si de catre adulti, iar daca veti privi cu atentie pe strazi, veti observa tot mai multe persoane, de toate varstele, care se distreaza cu acest soi de gadget. Pentru ca da, felul in care a fost construit si motivele pentru care este folosit face ca acest hoverboard sa poata fi deopotriva jucarie si gadget. Copiii si-l doresc pentru ca pot face miscare si mai ales concursuri intre prieteni, iar toti ceilalti ii apreciaza insusirile. Nu e putin lucru, in aceasta epoca a vitezei, sa te poti deplasa rapid dintr-un loc in altul, sa te simti liber, rebel, sa nu ai limite. Chiar ieri m-am intalnit cu un vecin de cartier, un domn de aproape 40 de ani. Gonea pe strada calare pe un hoverboard. S-a oprit cand m-a vazut si, din vorba in vorba, mi-a explicat ca acest hoverboard a fost dotat din fabrica cu un giroscop si un micro - controler, ceea ce face ca jucaria aceasta pentru copii si oameni mari sa actioneze miscarea in orice directie, in functie de pozitia corpului celui ce o foloseste si asta datorita senzorilor aflati sub talpi. 

Mie mi se pare ca este cel mai potrivit cadou pentru orice persoana care iubeste miscarea, care doreste sa se simta libera, care are o fire de rebel, care vrea sa incerce ceva nou si sa se simta bine. Pe site-ul MonkeyBoard veti gasi hoverboard - uri pentru toate nevoile, toate la preturi excelente.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu