luni, 22 ianuarie 2018

Renault second hand la CarsOnTheWeb

Fara sa ne vorbim, s-a intamplat ca noi si cumnatul nostru sa ne cumparam masini in acelasi timp. Modele diferite, este adevarat, insa intamplarea ne-a amuzat si ne-a facut sa spunem ca mintile luminate gandesc la fel. Noi am luat prima masina care a fost disponibila la un pret bun, o Honda Civic 3 pe care o vindea un roman care imi este coleg in Scotia, iar cumnatul a visat sa cumpare renault second hand ce functioneaza excelent de la CarsOnTheWeb, un site unde se vand masini second hand bune, functionale, masini care de obicei provin de la agentii de leasing, de la companiile de inchirieri auto sau de la detinatorii de flote. Din pacate, masinile de la CarsOnTheWeb sunt vandute numai catre distribuitorii si comerciantii auto. Aceste masini pot fi vazute nu doar de pe calculatorul de acasa, ci si utilizand aplicatia pentru telefonul mobil, insa nu pot fi cumparate de catre persoane particulare, asa ca al meu cumnat a cumparat masina de la un comerciant auto.

Cei care se incadreaza si doresc, pot licita oricand pentru orice masina disponibila pe site-ul CarsOnTheWeb, fie ea renault second hand,
cum si-a dorit cumnatul meu, fie orice alt tip de masina. Detalii despre cum trebuie sa procedati pentru a va face cont si mai tarziu pentru a licita veti gasi direct pe site. Important este ca acum stiti unde puteti gasi masini second hand de inalta calitate, stiti ca trebuie sa indepiniti anumite conditii pentru a putea licita, deci nu va ramane decat sa dati clic pe linkul de mai sus, sa va faceti cont urmand instructiunile de acolo, apoi sa cautati masinile care va intereseaza si sa participati cu incredere la licitatii. Nu va grabiti, totusi. Intai documentati-va temeinic, cititi tot ceea ce scrie pe acolo referitor la procesul de licitare si abia dupa aceea treceti la treaba.

CarsOnTheWeb nu solicita nici un comision pentru inregistrarea pe site, pentru licitare sau pentru servicii clienti si nu poercepe nici o taxa daca nu aveti succes cu vanzarea sau cumpararea unei masini.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu