luni, 8 august 2016

Propozitii despre propozitie - carti ieftine

Pe acest blog poposesc mii de elevi in fiecare luna, in cautarea unor propozitii care sa ii ajute la teme si poate chiar la extemporale sau teze. Unii dintre ei gasesc ceea ce cauta, altii nu. Pentru a le veni tuturor in ajutor, m-am decis sa abordez altfel problema.
Dragi elevi si dragi parinti, nu cautati pe internet propozitii gata pregatite de bloggeri ca mine! Folositi mai bine oportunitatile pe care diverse edituri si librarii online le pun la dispozitia celor interesati. Luna de luna exista promotii si reduceri de nerefuzat la carti pentru copii si adulti, carti care ajuta la dezvoltarea intelectului, a a imaginatiei, a culturii generale. Citind, copilul va fi in stare sa isi gaseasca singur propozitiile potrivite, sa le aseze in fraze lungi, sa inventeze povesti si sa uimeasca pe toata lumea.
De exemplu, in luna august 2016, Libris ofera clientilor sai:

-reducerile pana la 89% la titlurile Nemira, iar comenzile in valoare de minimum 50 lei primesc cartea ”Cum m-am lasat de gandit” de Hannes Stein.

-toate comenzile ce conțin cel puțin un titlu Publica, primesc cartea ”Cușca de sticlă” de Nicholas Carr

-titlurile editurii Libris beneficiază de 30%reducere și transport gratuit

-toate comenzile care contin titluri Art în valoare de minimum 50 lei primesc cartea ”Cuvinte potrivite. Antologie” de Tudor Arghezi

Veti gasi mii de carti cu pretul sub 10 lei. Transportul este din partea casei,
deci nu trebuie sa ii purtati de grija. Elevii, profesorii si parintii deopotriva vor gasi acolo carti ieftine si bune. Copiii isi vor putea forma singuri propozitiile chiar dupa citirea primei carti. Si vor descoperi cat este de bogata lumea cartilor, cat de multe informatii si povesti contine.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu