miercuri, 21 septembrie 2016

Alarme auto

Ma distreaza teribil cei care isi pun pe masini alarme auto ieftine, apoi dorm linistiti, de parca nimic nu s-ar mai putea intampla. Dar uita sau nu le pasa ca uneori, din intamplare sau chiar intentionat (trecatorii tineri, cu chef de glume, provoaca des asemenea zgomote), aceste alarme auto pot porni la miezul noptii si, daca nu sunt oprite de catre proprietar, tiuie intreaga noapte, deranjand intreg cartierul. Daca tiuie alarma auto pret de o ora pe noapte, a doua zi tot blocul pleaca la serviciu cu ochii dusi in fundul capului. Tu, proprietar, chiar dormi cu dopuri in iurechi si speri ca eventualul hot sa fuga numai pentru ca pe masina exista un modul alarma auto care, intre noi fie vorba, chiar isi face treaba intr-un mod impecabil? Iesi afara, vecine, iesi si opreste aceste alarme auto, verifica daca hotii au apucat sa fure ceva din masina, apoi culca-te la loc. Dar iesi, omule, nu ne lasa sa ne chinuim cu melodioasele alarme auto pret de cateva ore pe noapte. Eu apreciez maxim rolul unui modul alarma auto, insa ma deranjeaza cei care cred ca pot dormi linistiti cand sirena urla in noapte. 

Nu conteaza daca alegi sa iti cumperi alarme auto ieftine sau scumpe.
Toate stiu sa faca acelasi lucru si il fac bine: te avertizeaza ca masina ta ar putea fi in pericol, ca un hot ar putea fi langa ea, pregatit sa o deschida si sa adune ceea ce gaseste in interiorul masinii. Desigur, daca iti cumperi un modul alarma auto destept, care sa declanseze sirena numai atunci cand se incerca deschiderea neautorizata a capotei. Daca ai nevoie de o recomandare, iata sfatul meu: cumpara alarme auto ieftine de la Led24.ro.




"Incercam sa fim permanent la dispozitia clientilor. Dorim , sa satisfacem nevoia si cererea acestora pe cat mai bine posibil.

Investim in imagine si in servicii astfel incat reclamatiile sa fie inexistente. Marturiile si calificativele primite de la clienti demonstreaza ca am rezolvat favorabil pentru acestia, in mod amiabil, reclamatiile de orice natura.

Respectam in totalitate legislatia in vigoare si respectam drepturile cumparatorului. Aceste principii ne propulseaza pe lista magazinelor de incredere si afisam o imagine buna clientilor nostrii.

Calitatea serviciilor este cea care ne recomanda. Respectam in totalitate legislatia in vigoare.

Toate produsele comercializate dispun de o perioada de garantie stabilita in conformitate cu standardele."

Avantaje:

"Produse de cea mai bună calitate
Cele mai bune servicii pentru clienții noștri
Garanție cu banii înapoi în 30 de zile"

2 comentarii:

  1. ''Subtila'' reclama ! :)) La mine la masina, am reglat alarma la sensibilitate minima. Adica doar daca imi sparge cineva un geam sau daca o buseste incepe sa tipe. La altii daca treci pe langa ea la un metru distanta incepe sa urle. Urat !!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Care e problema ta? Pentru faptul ca iti faci reclama gratis semnand cu numele site-ului, altii te-ar baga la spam urgent. Probabil ma vei sili pana la urma sa procedez si eu asa.

      Ștergere