marți, 22 noiembrie 2016

Tratamente naturiste, vitamine si minerale - antioxidanti

Sunt pe pamant boli cumplite, care nu pot fi tratate de multe ori nici macar cu medicamente si sunt boli care trec de la sine, fara ca omul sa faca ceva special sau, in cel mai bun caz, asigurandu-se ca foloseste tratamente naturiste, vitamine si minerale care nu au voie sa lipseasca din organismul uman, pentru o functionare optima a acestuia. Nu voi enumera aici nici o boala, caci nu am pregatirea necesara si nici nu vreau sa intristez pe cineva amintind de boli. Prefer sa scriu in primul rand pentru a va aminti ca sanatatea este cel mai de pret dar pe care il primim si ca trebuie sa avem grija de ea daca vrem sa imbatranim frumos si fara chin. Informati-va permanent in legatura cu alimentele benefice organismului uman, faceti multa miscare, dormiti pe saturate, evitati tot ceea ce va poate face rau si veti vedea ca viata e frumoasa, atat de frumoasa incat merita sa o prelungim cat mai mult. Informati-va in legatura cu vitaminele si mineralele de care corpul uman are nevoie, in legatura cu cei mai buni antioxidanti naturali, cu tot ceea ce aduce beneficii omului. Pentru cei foarte tineri, care probabil nu stiu inca ce inseamna, am selectat din dex: ANTIOXIDANT, -Ă, antioxidanți, -te, adj., s. m. (Substanță) care împiedică sau întârzie acțiunea de oxidare.


Daca veti avea curiozitatea de a intra pe linkul din acest articol, veti descoperi ca acolo exista mult mai multe informatii cu privire la antioxidanti, dar si diverse capsule care au rol de antioxidant. De exemplu, putem afla ca antioxidanti sunt substante nutritive care protejeaza celulele organismului de actiunea nociva a radicalilor liberi. Multi dintre acesti antioxidanti stimuleaza sistemul imunitar al omului, ajutandu-l astfel sa se protejeze contra diversilor factori ce i-ar putea face rau. Un antioxidant bun este, de exemplu, suplimentul numit CURCUMIN95 C3 COMPLEX, pe care il puteti gasi la un pret bun pe site-ul celor de la Herbagetica.ro. Ca si alti antioxidanti, acesta este un foarte puternic antiinflamator natural, antitumoral, imunostimulator, imunomodulator, antioxidant puternic si antidepresiv. Ce este de fapt acest antioxidant aflam chiar de pe site-ul Herbagetica: "Curcumin95 C3 complex este un extract standardizat din Curcuma longa cu minim 95% curcuminoide, unul dintre cele mai puternice și intense extracte din lume. Acțiunile sale puternic antioxidante, antiinflamatoare și anticancerigene îl recomandă ca unul dintre cele mai eficiente extracte naturale cunoscute." 

Mai multe informatii despre antioxidant si diverse suplimente care contin asa ceva gasiti cu usurinta intrand pe linkul de mai sus. 
"95% din extractele folosite în produsele Herbagetica provin de la producători de încredere din Uniunea Europeană, care testează și certifică toate substanțele active, atât în laboratoarele proprii, cât și în laboratoare independente europene.
Încă de la început Herbagetica a creat formule și produse unice și inovative. Acestea și-au dovedit imediat eficacitatea prin rezultatele excelente asupra sănătății organismului"


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu