marți, 22 noiembrie 2016

Preturi mici la panouri publicitare

Unde se gasesc preturi mici la panouri publicitare? m-a intrebat zilele trecute o vecina care stie despre mine ca sunt toata ziua cu ochii pe diverse site-uri si ca am o multime de prieteni care ma tin la curent cu tot ceea ce se intampla prin online. Mi-a fost foarte usor sa ii dau raspunsul corect, caci tocmai auzisem de la cineva ca pe site-ul HeadPrint.ro iti poti comanda panouri publicitare simple, panouri publicitare metalice si, in general, cam orice fel de panouri publicitare.Nu m-am priceput sa ii spun si un anume pret panouri publicitare deoarece pretul se stabileste in functie de mai multi factori. Dupa cum spun si specialistii din spatele site-ului HeadPrint.ro, una este sa expui niste panouri publicitare intr-o statie de autobuz si alta este sa expui panouri publicitare orientate spre o zona rapida a unui bulevard. Spatiile publicitare au forme si dimensiuni diferite si panourile publicitare au rosturi diferite. Sa ne uitam putin la exemplul de mai sus pentru a putea intelege mai bine. Omul sta cateva minute intr-o statie de autobuz, deci are timp suficient sa citeasca tot ceea ce scrie pe panoul publicitar, in vreme ce, pe autostrada sau pe un bulevard oarecare, omul trece in viteza si are numai cateva secunde la dispozitie pentru a vedea panoul publicitar. 


Cei care au nevoie de asa ceva stiu deja ce urmaresc si stiu cum sa isi atinga scopul, sa trimita mesajul la consumatori. Unii aleg sa utilizeze panouri publicitare simple, altii opteaza pentru panouri publicitare metalice sau pentru cine stie ce alt soi de panouri. Mi s-a intamplat (si sunt convinsa ca nu doar mie) sa vad si alegeri gresite. Sa va dau un mic exemplu: in curtea unei institutii unde ajung mai mult pensionari saraci trona mare, luminos si frumos un panou publicitar care facea reclama unor genti de firma care au pretul cat pensia unui batran pe vreo doi ani. Ce rost are sa amplasezi un asemenea panou intr-un loc unde nu intereseaza pe nimeni? In fine, fiecare e liber sa faca propriile alegeri si nu e treaba noastra sa ii invatam pe altii cum sa isi faca treaba. Dar putem sa le fim de folos celor care doresc un bun pret panouri publicitare si nu stiu incotro sa se indrepte. Lor le voi spune ca pe site-ul HeadPrint.ro vor gasi tot ceea ce le trebuie si chiar mai mult de atat. 


"Panourile publicitare sunt de mai multe tipuri si se pot incadra in trei categorii de produse: - panouri simple (din plexiglas, dibond, komatex)
- panouri metalice cu banner tensionat pe structura 
- panouri metalice de sine statatoare cu picioare metalice fixate in sol care pot avea afisaj din tabla, dibond sau banner
Panourile publicitare, in functie de tipul acestora, se pot folosi temporar sau permanent, sunt proiectate sa reziste un timp indelungat si sunt personalizate
cu materiale de calitate superioara. Personalizarea acestora se poate face fie cu autocolant printat si/sau decupat, fie cu banner printat si tensionat pe structura metalica."


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu