miercuri, 15 octombrie 2014

Domnisoara Miti si pantofii de dama

Oare va crede lumea ca mi-am cumparat pantofi de dama, daca ma pozez langa cei adusi astazi de curier? s-a intrebat pisicuta in sinea ei. Nu i-a raspuns decat ecoul, silabisind pantofi de dama pe un ritm melodios, ca o incantatie. Ea a avut convingerea ca da, lumea va stii ca balerinii si botinele sunt ale pisicutei, daca o va vedea in fotografie. Dar ghinionul a facut ca prima poza, facuta de un fotograf nepriceput, sa n-o cuprinda in toata splendoarea ei de felina tanara si (inca) slabuta, dar inaltuta. 


A urmat o intreaga sedinta foto, timp in care atat pantofii, cat si pisica si-au cautat cel mai bun loc, cea mai buna lumina si cea mai buna pozitie, pentru a iesi in relief. Fotograful aproape ca ametise tot incercand sa prinda in cadru si capra, si varza si pantofii, si pisica. Draga de ea, confundase apartamentul cu o scena deschisa, pe care modelele se plimba etalandu-si frumusetea naturala. 



Pantofii de dama, de calitate si generosi,
i-au facut la un moment dat loc pisicii, sa poata fi pusa in evidenta, insa mandria ei i-a soptit ca ar putea fi o capcana, asa ca a refuzat onoarea de a fi pozata in fata lor. Daca a regretat sau nu mai tarziu, nu stiu. Cert este ca fotografiile lor, chiar si asa, facute in graba si cu mare chin, au inconjurat pamantul, ducand vestea ca domnisoara Miti poarta pantofi de dama de la lady-shoes.ro. Sau lumea a inteles ca domnisoara Miti se poarta intr-un anumit fel cu pantofii de dama cumparati cu bani putini? :D


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu