luni, 15 mai 2017

Pompe submersibile

S-au implinit cinci ani de cand imi petrec marea majoritate a timpului in online. Citesc foarte mult, atat articole de pe bloguri, cat si carti sau informatii despre diverse lucruri interesante. Scriu, mai mult sau mai putin bine, in fiecare zi, caci mi-am deschis blog cu gandul de a impartasi lumii din cunostintele mele, din gandurile si trairile mele. Nici prin cap nu imi trecea, acum cinci ani, ca voi ajunge eu sa invat, datorita faptului ca am blog, despre pompe submersibile, despre rolul lor si despre cum functioneaza, despre situatiile in care este nevoie de pompe submersibile si despre magazinele online de unde aceasta pot fi comandate. Iata ca blogul isi poate dovedi utilitatea in foarte multe feluri, unele dintre ele cu totul neasteptate. 

Mi s-a intamplat saptamana trecuta sa merg la tara si, din vorba in vorba, am ajuns sa ii spun unei matusi a sotului meu cat de utile sunt aceste pompe submersibile si cat de fericiti sunt cei care le folosesc. Desigur, este absolut necesar ca oamenii sa se informeze inainte, sa stie exact cum functioneaza aceste masinarii, sa cheme specialisti care sa le monteze si care sa le faca verificarile periodice etc. In plus, sub nici o forma aceste pompe submersibile
nu vor fi utilizate pentru altceva in afara de apa (a se evita substantele chimice si orice lichide in afara apei). De asemenea, nu trebuie permis accesul copiilor in apropierea pompelor submersibile, caci acestea nu sunt jucarii si pot fi destul de periculoase pentru persoanele nepregatite.

Ma bucur ca acum stiu si pot impartasi cu cititorii mei cunostinte din diverse domenii. Iata ca astazi sunt in masura sa va spun despre pompe submersibile ca se gasesc in mai multe variante, in functie de anumite nevoi. Candva am scris pe celalalt blog al meu ca trebuie facute teste specifice la fiecare 3-6 luni (chemati intotdeauna un specialist) pentru a va asigura ca totul functioneaza perfect. De asemenea, daca doriti o pompa submersibila doar pentru apa care se utilizeaza la consumul casnic, forati la o adancime de minim 12 metri. Motivele sunt evidente. Daca exista printre voi oameni care se pricep la pompe submersibile, va astept sa completati informatiile din articol. 


Un comentariu:

  1. Cred ca sunt benefice si in agricultura, anumite pompe, pentru a-ti scoate apa din fantana, atat de necesara udari gradinei!

    RăspundețiȘtergere