joi, 31 august 2017

Proteine, creatine si alte -ine

Despre culturism stie toata lumea ca este disciplina sportiva care ii ajuta pe cei ce o practica sa isi dezvolte mult musculatura prin diverse exercitii complexe. Dezvoltarea viguroasa si armonioasa a corpului uman este de-a dreptul spectaculoasa pentru cei care urmaresc de pe margine fenomenul, pe cand pentru cei care chiar practica aceasta disciplina sportiva reprezinta un efort zilnic considerabil, care in timp duce la rezultatele dorite, daca exista destula ambitie si motivatie.

Ceea ce nu stiu multi oameni este faptul ca, pe langa antrenamentele obositoare si grija pentru alimentatie, sportivii care practica disciplina numita culturism folosesc diverse proteine, creatine si alte -ine pe care eu nu le cunosc prea bine, dar despre care am auzit si am citit de-a lungul vremii. Nici macar nu as putea spune cat sunt de sanatoase, dar stiu ca fiecare dintre ele vine la pachet cu un prospect
pe care va recomand sa il cititi cu atentie. Pana la urma, in orice activitate pe care o desfasuram stim ca exista si riscuri si ni le asumam de buna voie, nu-i asa?

De exemplu, am o prietena din Bacau care acum lucreaza in strainatate si, de cate ori are ocazia, merge in vacante sa faca scufundari. Stie ca se pot intampla multe, insa isi asuma cu placere acest risc, convinsa fiind ca avem doar o viata si aceea trebuie traita la maxim. Nu am nici un motiv sa o contrazic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu