miercuri, 25 mai 2016

Servicii IT complete

In urma cu niste ani am revazut un prieten pe care il pierdusem o vreme. Omul se schimbase total, devenise mai responsabil cu propria lui viata si cu tot ceea ce tine de viata sociala. In primul rand m-a uimit faptul ca reusise sa termine o facultate grea si ca acum oferea servicii IT pe la nu stiu ce firma. Am stat la taclale cateva ore, timp in care, printre dezgropari de amintiri si intrebari despre viata actuala, ma trezeam din cand in cand ca puneam intrebari legate de chestiile tehnice de care ma blochez uneori la propriul calculator. Mi-a raspuns cu rabdare de fiecare data, stiind ca partea tehnica ma baga rau in ceata. I-am spus ca daca as avea destui bani, mi-as angaja un specialist care sa imi ofere non stop servicii IT complete,sa nu ma mai enervez cand patesc cate ceva tocmai la momentul culminant, cand am de predat vreun document la care am muncit cateva zile, asa cum mi s-a intamplat si ieri. Nu va pot spune prin ce emotii am trecut. Era acolo munca mea pe cateva zile grele si riscam sa o pierd intr-o clipita. Cineva m-a sfatuit sa apelez cu incredere la Fixmypc - Servicii IT Complete si probabil chiar asa as fi procedat daca nu imi aminteam in ultima clipa ca am mai patit respectivul necaz si ca m-a scos din belea tot cineva care ofera servicii IT, fiul meu, cand are timp si chef. 


Am incercat sa imi amintesc ce anume facuse atunci pentru a rezolva problema si intr-un final am si reusit. Nu va spun cat l-am bombanit pentru faptul ca nu mi-a raspuns la mesaje si nici nu mi-a scris nicaieri ce anume trebuie facut in situatia x sau y pentru a rezolva anumite probleme. Si iar mi-am promis in gand ca ma fac mare si imi angajez numai pentru mine un specialist care sa imi ofere servicii IT complete ori de cate ori am nevoie. De ce nu, poate chiar la firma pe care mi-a recomandat-o acel cineva, caci nu ma pot baza nici pe prietenii pe care ii vad odata la zece ani, nici pe fiul meu, care e mult mai preocupat de fete si de distrctie decat sa ma ajute pe mine, chiar si daca il recompensez. :)

Fixmypc - Servicii IT Complete


"SERVICII OFERITE
Profesionalismul dobandit in servicii precum: hardware, software, web, promovare, ne-a motivat sa oferim intotdeauna solutiile potrivite, in functie de specificul proiectelor.
Brief-urile ne ajuta sa identificam corect tipul de serviciu necesar nevoilor clientului, iar intalnirile ne aduc placere si cat mai multe informatii care conduc la idei. Totul este discutat, discutat, discutat in brainstorming-uri cu imaginatie."


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu