joi, 26 mai 2016

Transport persoane Anglia

Probabil cei care ma citesc de mult timp (si nu doar pe acest blog) stiu ca avem niste prieteni de familie plecati de cativa ani la munca in Anglia. Ei bine, de curand au mai chemat un cuplu prieten acolo, caci au gasit locuri de munca la o fabrica si au vrut sa faca o fapta buna. Noi nu mergem, caci sotul meu nici nu vrea sa auda de strainatate, cu toate ca nici pe aici nu o ducem extraordinar de bine. Dar lui ii place in casa pe care o are, in siguranta pernei sale. In plus, acum ne-ar fi si greu sa plecam, tinand cont de faptul ca avem in casa patru pisici si un caine. Ce sa facem cu ele, cum sa le luam cu noi? Dar prietenii prietenilor nostri, oameni tineri, harnici si mai ales liberi, au ales sa isi incerce norocul peste hotare, acolo unde parca viata e mai simpla si mai buna. Si-au cumparat bilete de la o firma de transport persoane anglia, au calatorit in conditii excelente intr-un autocar curat, care dispunea de aer conditionat, dar si de un sistem de incalzire independent, caci au prins o vreme tare capricioasa, cu primavara dimineata si iarna seara, daca imi e permis sa exagerez numai putin. 

Autocarele de la compania de transport international de persoane Nicktrans sunt toate dotate cu DVD, sistem audio - video, au toaleta si bucatarie in interior, lucru care ofera tuturor calatorilor conditii excelente pentru a calatori in strainatate indiferent daca merg la munca sau in vacanta, indiferent daca vor sa mearga spre Anglia, Italia, Spania sau spre orice alta tara din Europa. Compania dispune de patru autocare de cate doua si trei stele, dar si de patru microbuze pregatite in orice moment sa plece in lumea larga alaturi de clientii care le acorda increderea lor. Si eu spun ca merita, caci asa mi-au spus si prietenii nostri, ca au avut conditii excelente, ca soferii s-au comportat exemplar, ca totul a decurs cum nu se putea mai bine si nu au avut nimic sa reproseze firmei de transport international de persoane Nicktrans din Suceava. Printre altele, daca aveti nevoie de o firma de trasnport persoane Anglia, iata ca povestea mea va poate fi de folos, caci e tare greu uneori sa gasesti masina potrivita pentru a pleca spre Anglia. Eu regret numai ca raman acasa, desi as fi putut pleca in orice clipa prin intermediul prietenilor nostri care sunt in Anglia de 4 - 5 ani si care nu au nici un gand sa se reintoarca in tara, la un salariu jenant, asta dupa ce s-au chinuit prin facultati pentru a putea duce o viata mai buna. 

Iata cateva cuvinte in plus despre compania de transport international de persoane Nicktrans din Suceava, preluate chiar de pe site-ul oficial:
"Conditii de transport
Pretul biletului include transportul numai pentru TUR si se achita la plecare.
Pasagerul trebuie sa se incadreze la maximum 40 kg, de bagaje. In cazul depasiri acestei greutate se va plati o diferenta de greutate.
Coletele pentru tur se expediaza in limita spatiului disponibil din masini si a traseelor acestora.
Transportatorul nu isi asuma raspunderea cu privire la documentele de trecere a frontierei, de asemeni transportatorul nu isi asuma nici o responsabilitate asupra continutului si cantitatea bagajelor calatorilor, inclusiv raspunderea vamala. Calatorii sunt obligati sa respecte legislatia in vigoare.
Plecarile sunt in fiecare zi de Joi respectiv Vineri din Suceava.
Cursele in zilele de Joi si Vineri sunt curse de linie regulata.
Transportatorul se obliga sa depuna eforturi pentru a asigura transportul pasagerului si bagajelor cu promptitudine.
Plecarea in cursa nu poate fi amanata ( intarziata ) din cauza intarzierii calatorilor. In caz de neprezentare transportatorul dispune de loc in interesul sau."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu