luni, 30 ianuarie 2017

Servicii de Mentenanta si Externalizare IT

Servicii de Mentenanta si Externalizare IT. Daca detineti o firma, o companie si aveti nevoie de externalizare it, mentenanta IT sau orice alte solutii IT, sfatul meu sincer este sa apelati la o firma care are o experienta serioasa in ceea ce priveste serviciul de Mentenanta si externalizare it pentru companii, o firma asa cum este Fixmypc.ro, care are clienti firme si institutii interesate sa functioneze bine intreaga structura it, sa nu existe riscuri de nici un fel in activitatile de zi cu zi. Trebuie sa spun ca atunci cand vine vorba despre servicii externalizare IT, acest lucru se refera la procesul prin care se realizeaza directionarea catre o alta companie sau catre departamentul extern al altei firme a tuturor functiilor si partilor din departamentul IT al unei companii. Acest lucru se intampla tot mai des si in tara noastra, caci procesul de Mentenanta si externalizare it pentru companii este unul important, iar firma care preia acest procesul isi asuma responsabilitatea de a face ca toate echipamentele tehnologice informationale sa functioneze in parametri optimi. 

Firma Fixmypc.ro, cea care va poate oferi servicii de externalizare it si servicii de mentenanta IT, isi asuma rolul important de a se ocupa in mod direct si permanent de administrarea serverelor (actualizeaza sisteme de operare, actualizeaza aplicatiile, configureaza firewall-ului, servere web Apache/Nginx, filtre anti-spam, servere de mail, servere MySQL, SQL sau NoSQL), ofera servicii de retelistica, service si reparatii ori de cate ori e cazul, se ocupa de recuperare date HDD atunci cand apar probleme, ofera consultanta si suport IT cand acestea sunt solicitate, se ocupa de securitate it, de inventariere si help desk. Cu alte cuvinte, daca apelati la firma Fixmypc.ro, descoperiti rapid si cu usurinta ca exista solutii IT pentru orice soi de problema ati avea in companie. Tot mai multe firme aleg sa apeleze la servicii de Mentenanta si externalizare it pentru companii din lipsa unui departament de mentenanta IT competent care sa gestioneze nevoile it ale companiei. Folosind servicii externalizare IT, va asigurati ca toate calculatoarele si echipamentele tehnice sunt verificate periodic pentru a evita eventualele defectiuni sau chiar pierderi. Este una dintre cele mai simple solutii prin care puteti prelungi perioada de functionare in parametri normali a echipamentelor it pe care le utilizati. 

Retineti acest nume si vorbiti si altora despre el, daca doriti sa faceti un bine celor ce detin o firma, o companie etc: FixmyPC - Solutii IT complete pentru companii


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu