vineri, 30 septembrie 2022

Bună dimineața la cafea cu mult drag din partea mea!

 Buna dimineata la cafea cu mult drag din partea mea!

Sa aveti o zi cu senin in suflet si bucurii nenumarate!

O zi frumoasa si plina de reusite iti doresc!

O zi buna tuturor, cu sanatate, noroc si impliniri!

Cea mai importanta lectie de viata: sa nu crezi ca tie nu ti se poate intampla. Sa ai o zi numai cu intamplari placute!

Trimite pe Facebook




Aici gasesti urari pentru o seara placuta.

Pentru mine nu exista dimineti fara cafea. Pur si simplu nu functionez daca nu beau cafea la prima ora a diminetii, cand ma trezesc. Mi-am format de-a lungul timpului un ritual si fac totul mecanic, aproape fara sa gandesc. 

Cobor din pat, cu cainii deja trezi, atenti la fiecare miscare pe care o fac. Mi se incurca printre picioare in timp ce ma indrept spre bucatarie. Pregatesc cafeaua si pun cafetiera la foc, apoi merg in sufrageria pe care am transformat-o in birou. 

Aici am calculatorul pe care il pornesc. Aprind o tigara si imi verific mailurile. Cafetiera ma anunta cand este gata cafeaua. Imi torn licoarea magica in ceasca si gata, ziua poate sa inceapa. Desigur, in prima ora de dupa trezire nu fac nimic cu adevarat important, ci mai degraba mici retusuri sau verificari, cat sa ma limpezesc la creier. 

Cainii mei stiu cand sunt pregatita sa ii scot afara. Ma asteapta rabdatori sa termin cafeaua, sa imi fumez tigara, sa imi dau ochelarii jos de la ochi. Acela este semnalul ca urmeaza sa iesim din casa. Dar nu e niciodata chiar atat de simplu, caci in Scotia diminetile sunt reci si foarte umede. 

Trebuie sa ma imbrac bine, sa imi pregatesc pungile pentru caini, sa ii "imbrac" si pe ei, adica sa le pun hamurile. Stiu, pare ciudat sa iti scoti cainii in propria curte cu hamurile pe ei, insa tinand cont de faptul ca avem permanent poarta deschisa, iar Bruno este atat de artagos, e de preferat sa fie imbracat, sa il pot prinde usor daca ii trece prin cap sa se ia dupa vreun caine care trece pe strada. 

Cand ma intorc de afara, degerata si limpede la creier, ma pot apuca cu adevarat de treaba. Si chiar asta fac pana in jurul orei 12, la amiaza, cand imi ofer o binemeritata pauza de o ora sau chiar doua. Dupa-amiaza o iau de la capat cu munca, mai beau o cafea, desi nu mai sunt deloc somnoroasa, dar asta este portia mea zilnica.

Sa imi spuneti cum va petreceti voi dimineata si daca obisnuiti sa beti mai mult de o ceasca de cafea pe zi. 

Va invit si pe youtube, unde puteti gasi o multime de videoclipuri frumoase. Aici aveti o recomandare de Buna dimineata la cafea cu urari si mesaje frumoase

Va pup si va doresc sa aveti o zi incantatoare, cu bucurii depline si pace in suflet!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu