joi, 17 martie 2016

Scaune de birou

Cate scaune de birou pot incapea intr-un birou? Multe, as spune eu. Dar ati observat ca sunt birouri in care intri si observi ca nu exista decat un singur scaun? Indiferent ce problema ai avea, indiferent cat ar dura rezolvarea ei, trebuie sa stai ca un fraier in picioare, sa obosesti, sa te simti umilit, sa te legeni de pe un picior pe altul de parca ai avea ghipmpi in talpi. De ce, daca exista pe internet o multitudine de scaune de birou din import, nimeni nu se deranjeaza sa cumpere, macar in intitutiile statului, ca fiecare dintre noi sa se simta confortabil si sa nu plece injurand de acolo? Pana si eu, in casa mea, am doua scaune de birou si planuiesc sa il cumpar pe al treilea, sa avem fiecare cate unul. Sunt practice, comode, elegante, nu foarte scumpe si fac deliciul copiilor veniti in vizita. E o placere sa ii vezi cum asteapta sa te ridici de la birou (pentru a prepara o cafea, pentru a servi niste prajituri, pentru a cauta ceva prin casa. Isi fac ochisorii roata, se ridica incetinel si se reped la scaunul de birou ramas gol. Se trantesc in el si se invart pana cand il ia ameteala pana si pe privitor. 


Desigur, ar fi mai incantati daca as avea in casa niste scaune de birou care sa se parcheze singure, dar cum deocamdata nu le am, se multumesc (si imi multumesc) cu scaunele negre, din imitatie de piele (pe alocuri deja jupuita de ghearele pisicilor), pe care se pot invarti o seara intreaga, pana vreun adult ametit le atrage atentia ca au exagerat. Mai greu este cand in casa ne intra trei sau mai multi copii in acelasi timp. In aclee momente prefer sa raman pe scaun, sa le spun ca este ocupat si sa nu las pe nici unul, ca sa nu ii vad certandu-se ca unul a stat mai mult si unul mai putin. Voi aveti scaune de birou in casa? V-ati vazut vreodata pusi in situatia de a astepta in piciore mult timp intr-un birou al vreunei institutii (de stat sau privata) doar pentru ca in incapere nu existau destule scaune de birou sau pentru ca nimeni nu v-a invitat sa va asezati, desi existau locuri libere?

"DESPRE SCAUNEONLINE.RO
ScauneOnline.ro este unul dintre cele mai importante magazine online romanesti, care importa si comercializeaza o gama larga de scaune de birou si de bar, scaune pentru vizitatori si conferinta, scaune de relaxare si pentru bucatarie, scaune pentru terasa, scaune speciale cu masaj, precum si piese de schimb pentru scaune.
Recomandari scaune de birou
Se recomanda ca aceste scaune birou sa fie scaune ergonomice astfel incat sanatatea noastra sa nu fie afectata de numeroasele ore de munca sedentara. Cea mai importanta functie a scaunului de birou este aceea de a sustine corect coloana si de a oferi o pozitie dreapta in fata mesei de lucru. Scaunul potrivit te poate scuti de frecventele dureri de spate care in timp, afecteaza majoritatea persoanelor cu munca de birou. Oferta pentru aceste scaune de birou este deosebit de varianta si raspunde tuturor preferintelor fie ca este vorba de preturi de achizitie, de materiale sau culori preferate, de design sau orice alte detalii pe care le poate oferi produsul ideal. Preturile variaza in functie de aceste criterii, insa optiunile raspund oricarei categorii de cumparator motiv pentru care un scaun de birou devine o necesitate si nu doar o achizitie ce poate fi neglijata.

Aceste scaune de birou se impart in patru mari categorii: scaune ergonomice, scaune directoriale, scaune birou copii si scaune operative.
ScauneOnline.ro - magazin online de scaune si piese de schimb
Magazin
Str. Dezrobirii nr.118, bl.IS5, parter
Constanta, Romania
Luni - Vineri 9:30 - 17:30
0726 755 772
office@scauneonline.ro"


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu