luni, 11 aprilie 2016

Scaune cu masaj

Va spun sincer ca atunci cand am auzit pentru prima data de existenta unor scaune cu masaj, am ras in hohote si m-am intrebat cui folosesc. Astazi, dupa atatia ani petrecuti la birou, cu ochii intr-un monitor, ma intreb ce mai astept, de ce nu imi comand si eu niste scaune cu masaj ieftine. Doar cei care lucreaza la birou, care stau intepeniti pe un scaun opt ore sau chiar mai multe, stiu ce inseamna sa ai dureri de spate si sa iti doresti din tot sufletul scaune masaj pret de macar cateva minute pe zi, sa te dezmortesti si sa revii la starea initiala. De exemplu, citeam pe site-ul komoder.ro ca firma Panasonic produce de peste 40 de ani scaune cu masaj. De ce oare la noi in tara au aparut atat de tarziu, mai ales ca cerere sigur ar fi existat imediat? Firma Panasonic a adus inovatii importante acestor scaune de masaj, facandu-le sa fie astazi printre cele mai căutate datorita calităţii, durabilităţii şi designului lor. Dar nu doar aceasta firma produce scaune masaj. Printre numele importante din domeniu mentionez branduri precum Inada, Humantouch, iRest si Tokuyo, toate avand ceva in comun: scaune masaj ieftine si de buna calitate.


Daca va cumparati scaune masaj ieftine de pe site-ul komoder.ro, puteti beneficia si de cateva avantaje: "Livrarea produselor se face in unele cazuri prin firma de curierat rapid sau prin logistica proprie a KOMODER, in functie de locatia clientului. Cheltuielile de transport sunt suportate de KOMODER. Livrarea se va realiza in intervalul 24 de ore de la confirmarea comenzii exceptand zilele de duminica, precum si sarbatorile legale. In cazuri exceptionale, daca produsul comandat nu se afla pe stoc in momentul comenzii, veti fi anuntat de operatorii nostri in cat timp acesta va putea ajunge la dumneavoastra.", "KOMODER INTERACTIVE S.R.L. garanteaza inlocuirea si/sau acceptarea returului produselor ce vor fi considerate neconforme cu descrierea de pe site. Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta la KOMODER INTERACTIVE S.R.L. in maximum 24 de ore de la receptionarea produselor."

Scaune masaj se vor cauta tot mai des, caci calculatoarele au prostul obicei de a ne face dependenti de internt si de a ne tintui cu orele lipiti de monitoare. Avem dureri de spate, facem mai putina miscare, dar suntem mai informati. Ne mai trebuie doar scaune masaj pret de cateva minute pe ora, sa ne dezmortim putin. :) Le-ati vazut cat de bine arata? Ati folosit vreodata scaune de masaj?


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu