vineri, 22 aprilie 2016

Saboti medicali

Stiati ca tot mai multe firme din tara noastra ofera angajatilor, pe langa alte facilitati, saboti medicali? Piciorul sta foarte comod in ei si nu transpira excesiv, asa cum se intampla cu alte tipuri de incaltari. Sunt ganditi special pentru persoanele care stau mult in picioare (in fabrici, in saloanele de infrumusetare, in supermarketuri, in industria farmaceutica, in industria alimentara, in spitale si laboratoare...). Saboti medicali si papuci medicinali ieftini online se pot gasi usor pe site-ul Dispotrading.ro. Sunt confectionati din piele sau din microfibra, sunt de o calitate exceptionala si au preturi excelente. Marimile sunt cuprinse intre 35 si 46. Imi aduc aminte de vremurile cand tanjeam dupa o asemenea pereche de saboti medicali, caci intuiam cat de comozi erau. Observasem ca toti medicii si toate asistentele din spitale purtau asa ceva, insa eu chiar nu stiam pe atunci de unde as putea face rost. Acum e mult mai simplu: e destul sa intru pe site-ul Dispotrading.ro, sa imi aleg perechea de papuci medicinali si apoi sa finalizez comanda. 


Cumnata mea imi povestea ca sabotii medicali pe care i-a primit la serviciu sunt atat de comozi si de practici, incat prefera sa ii care ii geanta in fiecare zi, ca sa ii poata purta atat la locul de munca, cat si pe acasa. I-am propus de curand sa vina la mine, sa dam impreuna o singura comanda pe site-ul Dispotrading.ro si sa ne luam amandoua papuci medicinali, sa nu mai umble cu papornita dupa ea prin oras. Probabil o vom face imediat dupa sarbatori, caci mare nevoie avem. Daca va decideti sa comandati si voi, iata ce trebuie sa stiti despre sabotii medicali:

"Firma Dispo Trading are ca obiect principal de activitate importul si comercializarea de articole de unica folosinta, dar si productia de uniforme de lucru si echipamente de protectie. Ca urmare e experientei indelungate, am reusit sa castigam un segment important de clienti in domeniu de activitate echipamente protectie prin promptitudine, flexibilitate si, desigur, calitatea produselor si serviciilor pe care le-am oferit clientilor nostri. 
Executam si personalizam imbracaminte de lucru, comoda si functionala, din materiale de calitate, rezxistente la conditii diverse de munca si usor de intretinut. Producem echipamente de protectie complete, potrivite oricarui sezon
Produsele comercializate de firma noastra se vand sub marca Missena, marca inregistrata la OSIM."


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu