marți, 11 octombrie 2022

Toamna este cel mai frumos anotimp. Imagini frumoase toamna

 Toamna este cel mai frumos anotimp. Imagini frumoase cu toamna.

Noi, oamenii suntem diferiti si avem gusturi diferite. Ceea ce imi pace mie nu este neaparat necesar sa le placa si altora. Totusi, cei mai multi dintre noi sunt de acord cu ideea ca toamna este cel mai frumos anotimp si asta pe buna dreptate. 

In nici un alt anotimp al anului nu gasesti asa bogatie de culori, de la verde la rosu, de la galben la aramiu, de la ruginiu la portocaliu si asa mai departe. 

Zilele de toamna sunt placute in cea mai mare parte, mai ales in septembrie si o parte din luna octombrie. Vremea este calduroasa inca, prietenoasa, ploile sunt blande, vantul nu bate foarte tare, iar gradinile sunt pline de flori de toamna deosebite. 

Trimite pe Facebook

 

 Am adunat o selectie de imagini frumoase cu toamna pe care vi le daruiesc cu drag. Sper sa va placa si sa va bucure sufletul, sa va aminteasca mereu cat de frumos este acest anotimp si cat de multa bogatie ne aduce in camara si in inima deopotriva. 

Sa aveti o toamna frumoasa si imbelsugata, cu sanatate si spor in toate!














Spune-mi intr-un comentariu care dintre imaginile cu toamna de mai sus este preferata ta. 

Toamna,toamna, esti o doamna

Album de toamna

Culorile toamnei

Haiku de toamna

Imagini cu toamna frumoase

Imagini de toamna

Aranjament de toamna

Cum miroase toamna

Bun venit, Octombrie!

2 comentarii:

  1. Va multumesc frumos pentru distribuiri! O toamna frumoasa sa aveti!

    RăspundețiȘtergere
  2. Minunate imagini! Totuși, deși mi-a fost greu să aleg, a treia poză este preferata mea... Pot spune că, acum, și la noi este o toamnă frumoasă, căci nu mai plouă și vremea s-a mai încălzit. Ca să nu mai spun de magia de culori care ne-a inundat... Ai dreptate, Vienela, toamna este cel mai minunat anotimp din punct de vedere al culorilor. La acest capitol, nu o întrece nici măcar primăvara... Te îmbrățișez cu mult drag! 🤗😍

    RăspundețiȘtergere