marți, 4 octombrie 2022

Buna seara, om frumos! O seara placuta, cu bucurii si senin in suflet!

 Buna seara, om frumos! O seara placuta, cu bucurii si senin in suflet!

Sa iti fie seara luminata de ganduri bune si de momente frumoase!

Fie ca serile tale sa aiba aroma de fericire, de implinire si de voie buna!

Fie ca luna palida sa iti trimita vise frumoase, iar stelele sa iti lumineze inima!

Sa ai mereu incredere ca universul lucreaza pentru a-ti implini visurile. 

Sa ai o seara minunata alaturi de cei dragi tie!

Te invit sa descoperi cele mai bune idei de cadouri

Trimite pe Facebook

 


 


Ai observat ca noi, oamenii, deseori ne raportam la vreme atunci cand vrem sa descriem starile prin care trecem? E firesc sa se intample asta. Vremea chiar ne poate schimba starea de spirit. Stateam si ma gandeam mai devreme la felul in care oamenii vad serile in functie de anotimpuri.

O seara parfumata de primavara te duce cu gandul la dragoste, la iubiri adolescentine, la puritatea care te invaluie atunci cand iubesti din tot sufletul pentru prima data in viata.

O seara calda de vara iti da o starea de spirit buna, te face mai activ, de parca ai avea tot timpul din lume si intreaga viata ar fi numai placere, distractie, voie buna. 

O seara ploioasa de toamna tarziu te poate baga in depresie, iti poate accentua supararile, grijile, dorurile, facandu-te sa stai morocanos si trist. 

O seara de iarna petrecuta langa semineul in care focul arde mocnit iti da o stare de bine, te indeamna la visare si te face sa te relaxezi, sa iti dai seama ca viata e formata din momente reci ca vremea de afara, dar si din multe clipe calde si colorate. 

 Pentru ca toamna este aici si ne poate intuneca seara daca nu suntem atenti, sfatul meu este sa faci tot ce iti sta in puteri pentru a pastra seninul in suflet, pentru a folosi ploile ca sa te speli de griji si necazuri, pentru a-ti aminti ca norii care acopera luna sunt pufosi si iti leagana visurile. 

Pentru ca serile tale de toamna sa fie frumoase alege sa schimbi cateva vorbe cu o persoana care iti este draga. Asculta muzica care iti face sufletul sa vibreze, mananca o prajitura, citeste o carte, fa o scurta plimbare indiferent cat de rea este vremea de afara. 

Asta te va ajuta sa apreciezi ce ai acasa, sa te bucuri de atmosfera primitoare si calda pe care o regasesti la intoarcere. Renunta la lumina alba de neon si foloseste o lumina galbena, care iti va mangaia ochii si sufletul. 

Sa iti fie seara placuta, sa ai cat mai multe bucurii si sufletul sa iti fie senin!

Te invit cu drag sa citesti articolul 10 sfaturi pentru un somn bun. Vei gasi acolo o multime de idei si trucuri care sa te ajute sa ai un somn odihnitor. Cate dintre aceste activitati inainte de culcare ti se potrivesc si pe cate la pui in practica in viata de zi cu zi?

O seara frumoasa si cele mai calde urari de bine!

Trandafiri pentru prietena mea

Buna seara si noapte buna, om frumos!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu