vineri, 3 ianuarie 2014

Premii castigate la SuperBlog

Stiu, ma misc greu uneori, dar nu ma invinuiti prea tare. Dupa incheierea competitiei SuperBlog am asteptat anuntarea premiilor, pentru a fi sigura
de ceea ce voi primi. Incet, incet, cadourile au inceput sa soseasca, insa eu intrasem deja in febra pregatirilor pentru sarbatorile de iarna, asa ca am amanat nepermis de mult acest articol. Mi-am mai permis apoi si o mini-vacanta de recuperare a fortelor si iata-ma in 2014 odihnita, vesela si dornica sa multumesc tuturor pentru ceea ce am primit.

Asadar, voi incepe cu cei 500 de lei cash pe care i-am primit pentru ca am terminat competitia pe locul 6. Au sosit inainte de Craciun si am reusit sa ma bucur de ei, sa imi ofer cadouri mie si familiei mele, sa imi fac sarbatorile mai frumoase.

Tot pe masa de sarbatori au stat si multe dintre produsele de la Delaco. Premiul special primit pentru articolul Visul miezului de lapte a insemnat o cutie mare umpluta cu foarte multe sortimente de branzeturi. Despre cat de gustoase sunt ele, nu cred ca are sens sa va mai repet. Nici nu as putea spune care mi-a placut mai mult, pentru ca toate sunt deosebite si toate ar merita aprecierea nostra. 

Parfumul Super Playboy EDT de 100 ml de la Coty a sosit odata cu diploma de care sunt foarte mandra si pe care scrie clar ca doamna ... Vienela... a primit titlul de SuperBloger la editia din 2013, pentru talentul, creativitatea si perseverenta de care a dat dovada in cadrul competitiei cu blogul doaronline.blogspot.ro. Asa a devenit viata mea mai parfumata... 

De la Toyota am primit un cadou-surpriza, constand intr-o carte, un jurnal de care m-am indragostit instantaneu si cateva calendare care si-au gasit locul pe perete si pe birou. Cum de au stiut ei cat de mult imi plac agendele, calendarele si cartile? Oare bloggerii sunt atat de previzibili? :)

Scrisoarea catre Mos Craciun, Imi vreau viata inapoi!, mi-a adus un voucher in valoare de 60 lei, cu care mi-am cumparat de pe site-ul Nemira trei carti din colectia Nautilus SF, carti pe care mi le doream de mult si pe care am inceput sa le citesc inca din ziua in care mi-au fost aduse de catre curier. Am terminat Regii nisipurilor, de George R. R. Martin, am inceput Floarea de loldilal, de Ana-Veronica Mircea si urmeaza sa citesc La capatul curcubeului, de Vernor Vinge.

Concursul pe care l-am organizat in cadrul competitiei pentru LuxuryGifts.ro, Camasa rupta si un CONCURS, mi-a adus un voucher cu 50 % reducere la produsele din gama Butoni si bijuterii de fantezie si urmeaza (sper) sa primesc un pix cu cristale Swarovski pentru ca am avut maxim de punctaj, 100 de puncte la aceasta proba. 

UPDATE: A venit si pixul. Are cristale albastre si este foarte finut. Idei sa am, ca instrumente de scris deja exista. :)

Pentru tot ceea ce mi-a adus competitia SuperBlog 2013, as vrea sa multumesc organizatorilor, care ne-au fost mereu alaturi, care ne-au sprijinit, incurajat si ajutat atunci cand a fost nevoie.

Pentru tot ceea ce mi-a imbogatit spiritul, as vrea sa le multumesc colegilor bloggeri, care mi-au dovedit ca dincolo de lupta pentru un loc bun in competitie ramanem oameni buni, frumosi, curati la suflet.

Pentru toate premiile primite, as vrea sa le multumesc sponsorilor care mi-au facut sarbatorile de iarna frumoase si care m-au ajutat sa incep noul an zambind fericita.

Pentru ca toate aceste lucruri au fost posibile, as vrea sa ii multumesc sotului meu, care ma sprijina in tot ceea ce fac si cititorilor mei, care m-au insotit zi dupa zi in competitie, care si-au asternut gandurile si parerile aici, pe blogul meu, care m-au sustinut neconditionat. 

Va multumesc tuturor si va doresc un 2014 minunat, plin de realizari!

25 de comentarii:

  1. Super tare. I.ai impresionat, nu gluma!

    RăspundețiȘtergere
  2. felicitari pentru premii.La multi ani, multe bucurii si vise implinite in noul an!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumesc mult, Nicu! Un 2014 minunat sa ai, cu sanatate si impliniri!

      Ștergere
  3. Felicitari! Sa te bucuri sanatoasa de ele!

    RăspundețiȘtergere
  4. Frumos, Vienela! Ma bucur ca ai avut parte de toate acestea si de sarbatori frumoase. La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A fost frumos, a fost si greu, iar sarbatorile mi-as fi dorit sa dureze mai mult, sa revin pe deplin odihnita. La multi ani!

      Ștergere
  5. Felicitari pentru toate premiile! Eu inca ma simt obosita, as scrie pe blog...dar nu pot! Sper sa imi revin zilele astea, caci sarbatorile parca m-au epuizat complet! :))

    P.S. Tu vorbesti serios? Nici macar acum nu ai primit pixu??? Atata nesimtire...mai rar...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa stii ca si eu ma simt obosita, desi nu chiar asa cum eram inainte de Craciun. As mai fi avut nevoie de cateva zile de vacanta. :)
      Poate il vor trimite saptamana viitoare, ca au trecut si sarbatorile, si vacantele...

      Ștergere
  6. Felicitări, Vienela!
    Şi LA MULŢI ANI, FRUMOŞI CU TOŢII !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiam eu ca nu am pus toate linkurile. Problema rezolvata... :)
      Felicitari si tie, Vero! La multi ani cu sanatate si noroc!

      Ștergere
  7. Eu am citit "Regii nisipurilor" într-un almanah Anticipaţia acum mulţi, mulţi ani! Voie bună!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In acelasi almanah ii citisem si eu, dar am avut nevoie de peste 20 de ani pentru a afla cum se numea povestea si cine a scris-o, ca uitasem... :)

      Ștergere
  8. Bravo! Cadouri unul dupa altul de sarbatori! Eu nici acu n-am comandat cartile de la Nemira,de voucherul pt cele 100 pct. Bine macar ca e valabil aproape 1 an :D.
    Sa ai un an spornic,sa iei premiul al mare in primavara! ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, am avut niste sarbatori foarte bogate in cadouri, sa stii! :)
      Poate ca ar trebui sa te decizi si sa alegi cartile pe care ti le doresti, sa nu astepti pana in ultima clipa.
      Tare bine mi-ar prinde premiul al mare, dar se anunta o editie al naibii de grea. :))))

      Ștergere
  9. La mulţi ani frumoşi şi sănătoşi, să te bucuri sănătoasă şi bucuroasă de premii!

    RăspundețiȘtergere
  10. si la mine curierul a fost cea mai frecventa persoana care a sunat la usa noastra in decembrie. si eu inca multe premii le-am luat direct la Gala :). dar e asa de frumos sa primesti cate ceva pentru munca depusa.. si sa te lauzi apoi cu ele si sa primesti admiratie. da, stiu, sunt vanitati poate, dar sunt mici satisfactii care ne indeamna sa mergem mai departe pentru a face lucrurile si mai bine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca vecinii mei se intreaba si acum de unde mi-au tot venit cadouri, ce invart de imi bat curierii la usa zilnic. :)

      Ștergere
  11. Vienela draga, a fost o bucurie sa te avem alaturi in competitie si noi suntem cei care trebuie sa-ti multumim - pentru articole, pentru implicare, chiar si pentru sustinere (da, si noi avem nevoie de asta :)! Sa te bucuri sanatoasa de premii!
    Iar daca vrei sa revii cu forte noi in editia de primavara, Spring SuperBlog 2014, desi concurenta va fi, probabil, cel putin la fel de acerba, noi credem ca ai sanse mari sa impresionezi juriul :) Au demonstrat-o si alti superbloggeri, stim ca adesea prima participare e doar de antrenament ;)
    Toate cele bune si sa ne citim sanatosi in continuare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Va multumesc mult, inca o data! Cu siguranta ne vom reintalni si in primavara, indiferent cat de grea se anunta a fi competitia. Nu scapati asa usor de mine. :) De data aceasta voi participa cu vienela.ro. ;)
      Sa aveti un an rodnic!

      Ștergere
    2. Noi multumim! Foarte bine, abia te asteptam :)
      Rodnic sa fie, pentru toti!

      Ștergere