joi, 19 noiembrie 2015

Ce este frumusetea?

Ce este frumusetea si cat dureaza ea? Ce ramane atunci cand frumusetea dispare? Se spune ca frumusetea este in ochii privitorului, insa acest lucru mi se pare doar partial adevarat. Daca mama natura nu ne-a inzestrat cu asa ceva si mai ales daca nu apreciem ceea ce am primit, daca nu ne ingrijim, frumusetea se pierde mult prea repede si in urma ei ramane doar regretul de a nu fi facut nimic concret in aceasta privinta. Sunt persoane care se bazeaza pe ceea ce au din nastere. Eu le-as numi norocoasele, persoanele care nu sunt complexate de felul in care arata si care poate nu si-ar dori sa schimbe nimic in infatisarea lor. Dar ele reprezinta o minoritate in marea de oameni care sunt nemultumiti de felul in care arata si care ar apela oricand la chirurgie estetica pentru a repara neajunsurile. Desigur, mai exista si categoria celor care, din diverse motive de sanatate, chiar au nevoie sa apeleze la chirurgie reconstructiva, asa cum a fost una dintre prietenele mamei mele, care dupa ce i-a fost descoperit un cancer la san si dupa ce a fost operata, si-a dorit neaparat sa se simta in continuare femeie si a ales sa apeleze la chirurgia reconstructiva a sanului. Aceasta alegere i-a ridicat mult moralul si a reusit sa o ajute sa invinga boala, sa se bucure in continuare de viata si de tot ceea viata are frumos.


Pentru toti cei care isi permit si doresc sa schimbe ceva la ei cu ajutorul tehnicilor moderne de chirurgie estetica, pentru cei care au nevoie de augmentare mamara sau de chirurgie reconstructiva, doresc sa recomand un site de unde se pot informa si de unde pot afla multe despre chirurgie estetica in Cluj, locul unde a fost si prietena mamei mele atunci cand a avut nevoie, locul de unde s-a intors schimbata atat fizic, cat mai ales psihic. Curiozitatea m-a facut sa intru pe acest site si ceea ce am descoperit m-a convins sa recomand pe blog si altora sa citeasca, sa poata lua decizii in cunostinta de cauza. 

"Feminizarea facială nu presupune doar remodelarea structurii osoase a feței, gâtului și cartilajului tiroidian. Pentru o operă completă, desăvârșită, esteticianul conlucrează cu specialiști în endocrinologie, dermatologie etc., iar rezultatul este uimitor; se simte cu adevărat mâna unui artist. Procesul de feminizare este foarte amplu, iar intervențiile sunt complexe, deoarece implică de la remodelarea frunții, care la bărbați are o structură osoasă mult mai proeminentă, până la coborârea liniei de inserție a părului (o altă trăsătură caracteristică sexului masculin), ridicarea sprâncenelor, augmentarea obrajilor în cazurile în care aceștia nu sunt suficient de accentuați, reconstrucția formei nasului, definirea buzelor, precum și corectarea bărbiei, mărului lui Adam și a lobului urechii, dacă este necesar. Această serie de proceduri poate fi combinată cu alte intervenții de întinerire sau înfrumusețare, în funcție de trăsăturile fiecărui pacient."

Eu m-am oprit acolo unde m-a interesat pe mine, insa voi puteti cauta mai multe detalii despre chirurgie estetica, despre augmentare mamara sau despre chirurgie reconstructiva. 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu