marți, 29 aprilie 2014

Cu ce ne imbracam primavara (fusta, pulover, jacheta)

Cu ce ne imbracam primavara? Este o imtrebare ce bantuie femeile. Tinand cont ca aceasta primavara pare fara sfarsit, am incercat sa adun laolalta cateva obiecte vestimentare ce ar trebui sa fie nelipsite din garderoba femeilor. O fusta conica, ce poate fi purtata atat la ocazie, cat si la serviciu, in primul rand, caci o femeie trebuie sa fie eleganta pe tot parcursul zilei, iar fusta conica ii ofera acest avantaj.

Am renuntat la pozele alese, pentru ca vreau sa dati clic pe singura imagine din articol si sa va alegeti singure ceea  ce va place, fie ca e vorba despre imbracaminte, incaltaminte, genti sau bijuterii. 



Din garderoba de primavara a femeilor nu trebuie sa lipseasca nici puloverul fin, elegant, cu gaurele, ce acopera pielea, incalzind-o, dar lasa cate un strop la vedere, pentru a oferi o imagine de ansamblu interesanta. Priviti acest pulover cu broderie, ganditi-va cat de elegante sunt femeile ce aleg sa il poarte si intrebati-va daca voi aveti in sifonier asa ceva. 

O foarte, foarte eleganta jacheta cu guler gen tunica va poate completa tinuta in zilele racoroase, dimineata sau seara, cand soarele nu are grija de femeile din aceasta parte a lumii. Nu uitati, doamnelor, ca o astfel de jacheta poate fi purtata atat primavara, cat si toamna, ba chiar si in unele seri de vara mai racoroase. Poate fi purtata atat peste rochie, cat si la fusta sau pantaloni. 

Sper ca sfaturile mele sa va fie de folos! Nu uitati sa completati tinuta cu o pereche de pantofi eleganti sau cu o pereche de balerini lejeri. Si esarfa, daca doriti sa fiti cu adevarat eleganta. Toate aceste frumoase lucrusoare pentru femei pot fi gasite pe site-ul tinar.ro, un magazin cu haine originale, elegante, ale unor branduri renumite in intreaga lume. 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu