joi, 11 iunie 2015

Instalator nonstop

Ai nevoie de un instalator nonstop? Un instalator pe care sa il poti deranja fara teama la orice ora din zi sau din noapte, indiferent ca iti picura bateria din baie sau ca s-a infundat canalizarea si nu mai poti face fata mirosurilor care ti se raspandesc in casa? Daca ai ajuns la acest articol cautand un instalator nonstop, retine numarul de telefon 0742639626 si foloseste-l cu incredere ori de cate ori ai nevoie, caci o echipa de instalatori e gata pregatita sa porneasca spre tine si sa iti rezolve in cel mai scurt timp problema. Fara a dori sa ofensez pe cineva, voi indrazni sa scriu aici ceea ce imi trece acum prin cap. Circulau candva o multime de bancuri cu instalatori, cele mai multe legate de infidelitatea femeii care ii spunea sotului venit mai devreme acasa ca tipul cu care fusese gasita era instalatorul venit sa repare o teava, sa inlocuiasca un robinet, sa monteze o baterie de chiuveta. Ma intreb cum ar arata in 2015 un banc cu instalator nonstop si imi dau seama ca ar putea deveni o scuza buna pentru femeile din categoria respectiva, daca sotii lor muncesc la trei schimburi. 


Iar asta ma duce cu gandul la ultimul scandal de pe internet. Inteleg ca un anumit domn, mare ministru in tara noastra, sustine ca pe banii castigati de barbati in strainatate se distreaza sotiile cu amantii, in tara. Mi-ar fi placut sa pot spune ca minte, ca exagereaza, insa in cartierul unde locuiesc au fost cateva scandaluri de-a lungul vremii, iar eu am auzit cu urechile mele cum omul isi acuza sotia ca a cheltuit prin restaurante si hoteluri banii trimisi in tara. Sigur, nu putem generaliza, nu putem sustine ca in toate familiile este la fel, insa fara foc nu iese fum, nu? E destul sa se intampla unui om, si bancul e gata sa iasa la lumina si sa inveseleaza o tara intreaga. Probabil la fel s-a intamplat si cu tipa care i-a spus sotului sau ca omul gasit in casa era instalator, cand de fapt era amantul. Revenind la treburi serioase, iata ce poate face un instalator: instaleaza orice fel de obiecte sanitare, schimba tevi sparte, fisurate sau infundate, inlocuieste robineti defecti sau ruginiti, vase de toaleta sau chiuvete sparte, calorifere sparte sau infundate, rezolva orice problema legata de scurgeri de apa in subsol si, in general, se pricepe sa repare, sa monteze sau sa inlocuiasca tot ceea ce tine de instalatiile snitare. 

Din gand in gand ajung si la blocul meu, la vecinii care refuza de cateva luni bune sa accepte chemarea unui instalator care sa rezolve problema apei ce a impanzit subsolul. Unora nu le pasa, caci stau la etajele superioare, altii sustin ca nu au bani sa plateasca serviciile unei echipe de instalatori, iar restul dau din umei, asteptand ca altii sa ia initiativa, ca sa poata spune mai tarziu ca ei nu au vrut si nu au cerut asa ceva. Noi, locuind la parter, ne confruntam in fiecare vara cu diverse probleme de ev mediu: gandaci, sobolani, mirosuri cumplit de greu de suportat, mizerie, mucegai si altele, toate cauzate de cate un fir de apa care se scurge in subsol si care, in timp, devine ditamai balta in care isi fac loc probabil si brotaci, nu doar sobolani si mucegai. Aveti cumva idee cum i-as putea sili pe vecinii de scara sa accepte sa chemam un instalator pentru a rezolva problema?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu